Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Θεσπρωτός – Πιερικός 0-0 (photos)

htHgUN0Προσπάθησε ο Θεσπρωτός, σε ένα κακό ποιοτικά και κάπως υποτονικό παιχνίδι, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει κι έμεινε στο 0-0.

Οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν προσεκτικά μεν, αλλά κυνήγησαν σε όλο το 90λεπτο ένα γκολ ,σε αντίθεση με την ομάδα της Κατερίνης που φάνηκε να συμβιβάζεται με την ισοπαλία, πραγματοποιώντας ελάχιστες επισκέψεις στα καρέ του Κωνσταντάκου.

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας, έχοντας πλεονέκτημα στο ύψος, επικεντρώθηκε στις στημένες φάσεις. Πολλά κόρνερ, όλες οι εκτελέσεις πλαγίων άουτ έφερναν τη μπαλα στην περιοχή με τους Μήτση και Μώκο, ενώ αρκετά ήταν και τα φάουλ με τα οποία απείλησε ο Θεσπρωτός, απευθείας ή με γέμισματα.

Καλύτερες στιγμές για το Θεσπρωτό στο πρώτο μέρος, ένα σουτ του Στεφανίδη, που έφυγε άουτ στο 21΄, αλλά και η διπλή ευκαιρία των Καβαλλάρη-Τέλλου με κεφαλιές, που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Ο Θεσπρωτός είχε κάποιες στιγμές ακόμα στο β΄ημίχρονο με καλύτερες αυτες των Τέλλο και Καρύδη.Από κει και πέρα ο Θεσπρωτός πέτυχε στο 70΄ ένα γκολ με τον Πέντσα με τον βοηθό να σημειώνει οφ-σάιντ τον επιθετικό των γηπεδούχων, προκαλώντας τις αντιδράσεις των φίλων του “πλατανόφυλλου”. Ο Πιερικός από την άλλη δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιοσημείωτη φάση.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Μήτσης, Τέλλος, Ηλίας, Καρύδης, Μώκος, Κερμενίδης (84′ Θεοδώρου), Καβαλλάρης, Πέντσας, Στεφανίδης (67′ Σουκρίογλου), Νάκος (62′ λ.τρ. Μπίκας).

Πιερικός: Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρουπής, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Γιαλαμίδης, Κωνσταντίνου, Τσιώλης (67′ Αποστολίδης), Παναγιωτίδης (83′ Παναγιωτίδης), Καράμπελας (90′ Δαδάκος), Πέεφ.

περισσότερες φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected