Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 2-1 (photos)

Ο Μπάκανος με κοντινή κεφαλιά κάνει το 2-0

Ο Μπάκανος με κοντινή κεφαλιά κάνει το 2-0

Νίκη “χρυσάφι” για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, στο πιο καθοριστικό χρονικό σημείο του πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και έκαμψε την αντίσταση του κυπελλούχου ΠΑΟΚ, που έπαιξε για το γόητρο αλλά και για να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι φωνές του αντιπροέδρου της ομάδας μεσοβδόμαδα και το…τελεσίγραφο προς τους παίκτες φάνηκε να πιάνουν τόπο στο σημερινό παιχνίδι, καθώς οι “κυανοκίτρινοι” είχαν μεγάλο πάθος και 12665669_10206633756425930_1610324559_nέδειξαν από το πρώτο λεπτό πως ήθελαν πολύ το τρίποντο. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως στο πρώτο μέρος, ο “δικέφαλος” δεν φάνηκε καθόλου επιθετικά και ο ΓΑΣ, εκτός του τέρματος, δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες στα καρέ του Θεοδώρου.

Ωστόσο ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν σε καλή μέρα και όποτε χρειάστηκε (με πιο χαρακτηριστικές φάσεις το κοντικό σουτ του Δημήτρη Κακούδη στο 4′ και την εξ επαφής κεφαλιά του Ντατσή στο 24′) δήλωσε παρόν. Το σκορ άνοιξε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 41′ ο Σπύρος Κοτζαχρήστος και αφού η μπάλα βρήκε σε πόδι αντιπάλου, κατέληξε στα δίχτυα του Θεοδώρου που ξεγελάστηκε από την πορεία της μπάλας.

Στο 45′ όμως ο σκόρερ του ΓΑΣ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στον ώμο και εκφράζονται φόβοι για εξάρθρωση κλείδας, που θα τον κρατήσει εκτός για 2-3 εβδομάδες.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ο Λευτέρης Κελεσίδης πέρασε και τον Χρήστο Φεζουλά στην επίθεση, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να νιώσουν έντονη πίεση στα μετόπισθεν.

12516315_10206635381386553_1079229464_nΩστόσο, η εμπειρία του Σάκη Μπάκανου μέτρησε σε μεγάλο βαθμό στο 62ο λεπτό, όταν μετά το σουτ που επιχείρησε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό μέτρησε καταλυτικά στη συνέχεια της αναμέτρησης, αν και ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και άρχισε να απειλεί σοβαρά τα καρέ του Κίτσου. Στο 78′ μείωσαν το σκορ με τον Γιώργο Μπουκλά, που έπιασε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Χαρισούδη και μάλιστα θα μπορούσαν να προκαλέσουν…εγκεφαλικά στον ΓΑΣ στο 85, το σουτ όμως του Ζωγράφου πέρασε μόλις άουτ.

Το τελικό σφύριγμα από τον ρέφερι, βρήκε τον ΓΑΣ να πανηγυρίζει την 7η φετινή του νίκη, ίσως την πιο σημαντική της σεζόν. Από την άλλη, ο “δικέφαλος” υποχώρησε στην 9η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο το μυαλό όλων είναι στο επερχόμενο Κύπελλο Ερασιτεχνών, η κλήρωση του οποίου θα γίνει την Τετάρτη 24/2.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Χριστοδούλου

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Παρηγορίδης, Γιάτσος, Κοτζαχρήστος (46′ λ.τ. Μάραντης), Τσαγκεράς, Ρίσσου, Ντάτσης, Ίντος, Κακούδης Δ. (81′ Θεοδοσιάδης), Παπαδής (90+1′ Κουλιανίδης), Μπάκανος.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Θεοδώρου Κυρ., Μπουκλάς Γ., Βασιλείου (66′ Μπεκτάς), Λαδάς, Χαρισούδης, Καρατάσος, Κίτσας Β. (57′ Φεζουλάς), Κίτσας Σ., Κίτσας Λ. (69′ Χριστοφόρου), Ζωγράφος

Ανακοίνωση ΓΑΣ Ροδοχωρίου

“Η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συγχαίρουν τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας και του εύχονται καλή επιτυχία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected