Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Σταυρού – Τέλος εποχής με Μουρτζίλα!

DSCN0262

Ένας από τους μακροβιότερους προπονητές ερασιτεχνικής ομάδας της ΕΠΣ Ημαθίας, που είχε συνδέσει το όνομα του με τον σύλλογο, αποτελεί παρελθόν!

Με επιστολή παραίτησης που απέστειλε στο SportsUp, ο Κώστας Μουρτζίλας κάνει γνωστή την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Θύελλα Σταυρού, την οποία “υπηρέτησε” για πάνω από μία εξαετία.

Αναλυτικά η επιστολή :

Μετά τη μακρόχρονη παρουσία μου ως προπονητής του αντρικού τμήματος της “ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ”, παραιτούμαι από αυτή τη θέση, για λόγους καθαρά προσωπικούς, για τους οποίους δε μπορώ να συνεχίσω απρόσκοπτα το έργο μου, συμπράττοντας στην προσπάθεια για το καλό του Συλλόγου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εκάστοτε διοικούντες της “ΘΥΕΛΛΑΣ” ιδιαίτερα τους Προέδρους (Σουροβίκη Σ., Πασχαλίδη Γ., Μουρατίδη Ι., Μπακάλη Δ.) για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου αλλά και την άριστη συνεργασία μας και τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σ’ αυτή την προσπάθεια.

Παραμένω φίλος της ομάδος κι εύχομαι ολόψυχα στην “ΘΥΕΛΛΑ” καλή συνέχεια στην πορέια της στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Με εκτίμηση,

Κώστας Μουρτζίλας

Προπονητής ποδοσφαίρου- Γυμναστής

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected