Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ηχηρή αποχώρηση από τη Σπάρτη!

1-16-768x513Αποχωρεί από την ΑΕ Σπάρτης ο Μπόζινταρ Τάντιτς, του οποίου η συνεργασία λύθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/2). 

Το Report24 επικοινώνησε με τον παίκτη ο οποίος δήλωσε για τις εξελίξεις:

“Σήμερα λύθηκε η συνεργασία μου με την ομάδα της ΑΕ Σπάρτης. Δεν ήθελα να φύγω γιατί μου άρεσε πολύ το κλίμα στην ομάδα, η πόλη και φυσικά ο θαυμάσιος κόσμος που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Είχα βρει τον ρυθμό μου μετά τον τραυματισμό και προσπαθούσα πολύ τόσο στις προπονήσεις όσο και στα επίσημα παιχνίδια. Ο λόγος που φεύγω είναι γιατί δεν κρατήθηκε από πλευρά της διοίκησης στην Αθήνα η συμφωνία που είχαμε κάνει από την αρχή. Μου δόθηκαν για 5 μήνες λιγότερα χρήματα από ότι είχαμε συμφωνήσει. Αυτό με έκανε να ζητήσω τις τελευταίες ημέρες τα χρήματα μου ή το δελτίο μου. Η απόφαση τελικά ήταν να πάρω το δελτίο μου και να αποχωρήσω από την ομάδα που σε αυτό το διάστημα που βρέθηκα στην Σπάρτη έγινε για εμένα το σπίτι μου.

Θέλω να ευχαριστήσω με την ευκαιρία που μου δίνεις τον προπονητή μου Σωτήρη Αντωνίου που είχα μια άψογη συνεργασία, τον γενικό αρχηγό Θύμιο Σταυρόπουλο αλλά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας όπως επίσης και τα παιδιά της διοίκησης εδώ στην Σπάρτη αλλά και το Δημήτρη Καρρά στην Αθήνα.

Θα διεκδικήσω τα δεδουλευμένα μου.”

Σε ερώτησή μας για την καριέρα του από δώ και πέρα δήλωσε :

“Ήδη μιλάω με δυο ομάδες, τον Παναργειακό και την ΑΕ Καραϊσκάκη. Θα αποφασίσω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω. Νιώθω πολύ καλά και αγωνιστικά είμαι έτοιμος να παίξω σε όποια ομάδα συμφωνήσω.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected