Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απίστευτες καταγγελίας στον “αέρα” για Δέλλιο, Άρη και Παναγόπουλο! (audio)

25Ucphqp02apk1vSp5QUΣε απίστευτη καταγγελία προέβη στον «αέρα» του Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Ο γνωστός δικηγόρος, με αφορμή τη διάψευση του Αλέκου Δέλλιου ότι τον εκπροσωπεί στο θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Αρης, ανέφερε ότι δημοσιογράφος πήρε τηλέφωνο ποδοσφαιριστή και τον απείλησε, ενώ τόνισε ότι αυτό το κάνουν κι άλλοι δημοσιογράφοι κι παράγοντες.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Έπεσα από το σύννεφα μόλις άκουσα αυτό από τον κ. Δέλλιο. Πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ξαφνικά όπου διεκδικώ χρήματα για λογαριασμό των εντολέων μου, όλοι διαμαρτύρονται. Έχουμε το φαινόμενο το παλιό, να εκφοβίζονται και να απειλούνται ποδοσφαιριστές για να αλλάξουν τη γνώμη τους. Ο κ. Δέλλιος εκπροσωπείται πολλά χρόνια από μένα, αν θέλει να παραιτηθεί ας μου στείλει ένα έγγραφο να ανακαλέσει την εντολή και να μου πει ότι χαρίζω στον Αρη τα χρήματα μου. Δεν έχω πρόβλημα να το κάνω. Ποτέ δεν υπήρξε ανάκληση εντολής. Απαιτούσε περισσότερες ενέργειες. Μέχρι πέρυσι δεν παρίστατο στο 99; Πέρυσι εκπροσώπησα τον Μαλλού και τον Γκίτκο για το 99. Και στην ΕΠΟ και στο Υπουργείο Αθλητισμού. Εδωσε ο Άρης έκταση, δυστυχώς από τους δημοσιογράφους. Δημοσιογράφος έμαθα ότι πήρε ποδοσφαιριστή και του είπε πρόσεχε τι κάνει ο δικηγόρος σας, έχουμε Ρώσους μπράβους εδώ που έχουν αναμιχθεί στον Αρη. Τα είπε σε ποδοσφαιριστή μου. Υπάρχει και το όνομά του διαθέσιμο. Εδώ γίνονται σημεία και τέρατα. Τους διαολοστείλανε τους περισσότερους, τους παίρνουν τηλέφωνο παράγοντες και δημοσιογράφοι του Αρη και πιέζουν τον Αραβίδη, τον Καπετάνο, όλους στη σειρά. Αλλους τους τάζουν ότι θα γίνουν προπονητές, στον καθένα λένε και άλλα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, φτάσαμε στη χουλιγκανίστικη δημοσιογραφία, είχα να αντιμετωπίσω τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ. Στον έναν είπαν για Ρώσους, στον άλλο λένε άλλο. Αν θέλουν να σταματήσω, ας μου στείλουν έγγραφο».

Μετά από λίγη ώρα παρενέβη ο Αλέκος Δέλλιος, με τον Παναγόπουλο να μην επιθυμεί δημόσια αντιπαράθεση. 

«Ψεύδεται ο Παναγόπουλος. Με εκπροσώπησε το 2004 για την προσφυγή στα αθλητικά δικαστήρια. Αυθαίρετα μόνος του κάνει ό,τι κάνει από εκεί και πέρα. Δεν ξέρω ότι πρέπει να κάνω εντολή ανάκλησης. Όταν του ζήτησα να μου δώσει το φάκελό μου να προσφύγω κατά του δημοσίου δεν μου την έδωσε και μου ζήτησε χρήματα και με απειλούσε, που λέει ότι συνάδελφός σας παίρνει τηλέφωνο κι αυτά τα παραμύθια. Δεν είχα καμία πληροφόρηση εννιά χρόνια. Από το 2007 που είχα πάρει μία δόση δεν είχα καμία ενημέρωση. Τυχαία διάβασα πέρυσι κάτι. Δε θα δημιουργήσω προβλήματα σε κανένα. Είναι εξωδικομανής ο κύριος και να μη με θυμάται όταν στέλνει εξώδικα μόνο. Με διασύρει, δε θα με κάνει ξεφτίλα ο Παναγόπουλος».

ακούστε το ηχητικό στο metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected