Κατηγορίες
Football League

Πρωτοπορεί (και χαλάει την πιάτσα…) ο Αγροτικός Αστέρας!

agrotikosasterasfc_academy_photo348Μπορεί το πρωτάθλημα της Football League να περιβάλλεται από απίστευτη καχυποψία και “σκοτεινές” πλευρές, ωστόσο υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι των συλλόγων.

Προς την κατεύθυνση αυτή είναι και η ανακοίνωση πρόσληψης ψυχολόγου (!) από τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος θα αναλάβει την ακαδημία της ομάδας και θα έχει ως βασικό μέλημα την ενημέρωση των γονέων αλλά και την παρακολούθηση των νεαρών αθλητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ψυχολόγο- κλινικό αθλητικό ψυχολόγο, κ. Γεώργιο Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας στο Α.Π.Θ., πιστοποιημένος γνωστικός συμπεριφορικός θεραπευτής σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες, γονείς, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Αθλητική ψυχολογία και εξειδικευμένος στις διαταραχές πρόσληψης τροφής και παχυσαρκίας. Είναι υποψήφιος διδάκτορας Κλινικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ο κ. Ιωάννου διαθέτει μεγάλη πείρα επάνω στο νεανικό αθλητισμό, καθώς συνεργάζεται μέχρι και σήμερα με ακαδημίες καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου και κωπηλασίας. Στόχος του Αγροτικού Αστέρα είναι να προάγει εκτός από ικανούς αθλητές και σωστούς ανθρώπους, καλλιεργώντας θετικά υγιή πρότυπα συμπεριφοράς και βοηθώντας στην ορθή ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected