Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γερμανία – Μία ακόμη…σαλατιέρα πλησιάζει για τη Μπάγερν, 2-0 τη Βόλφσμπουργκ! (vid)

720p-Wolfsburg 0-2 Bayern MunichΧάρη σε γκολ των Κομάν, Λεβαντόφσκι, η (ανώτερη) Μπάγερν Μονάχου πέρασε και από την έδρα της Βόλφσμπουργκ επικρατώντας με 2-0! Ισοφάρισε ιστορικό ρεκόρ ο «Λέβα» στα 116α γενέθλια των Βαυαρών!

Την Τρίτη το εμπόδιο της Γιουβέντους αποδείχθηκε απροσπέλαστο για την Μπάγερν Μονάχου, αλλά το Champions League είναι μία διαφορετική ιστορία. Στην Bundesliga οι Βαυαροί δεν έχουν αντίπαλο. Το αποδεικνύουν (σχεδόν) σε κάθε αγωνιστική, όπως το έκαναν (και) απέναντι στην Βόλφσμπουργκ.

Οι «λύκοι» άντεξαν για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος παραδόθηκαν στην ανωτερότητα της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα, που πήρε τη νίκη με τον… συνήθη ύποπτο Λεβαντόφσκι και τον Κίνγκσλεϊ Κομάν. Ο 19χρονος εξτρέμ σημείωσε το τέταρτο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα, επίδοση που δεν έχει πετύχει άλλος (συνομήλικος του) στο παρελθόν και ο Λεβαντόφσκι έφτασε τα 33 γκολ σε 34 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πολωνός επιθετικός έγραψε ιστορία με το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Βόλφσμπουργκ, δεδομένου ότι ήταν το 6ο που πέτυχε απέναντι στους «λύκους» στο φετινό πρωτάθλημα! Ισοφάρισε έτσι ένα ρεκόρ που κρατούσε από τη σεζόν 1998/99 όταν ο Ουλφ Κίρστεν σκόραρε έξι φορές με τη φανέλα της Λεβερκούζεν απέναντι στην Γκλάντμπαχ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πλούσιο σε φάσεις και ευκαιρίες (και για τις δύο ομάδες), αλλά το γκολ δεν ήρθε. Ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα και η Μπάγερν Μονάχου είχε ακόμα 45 λεπτά για να πιστοποιήσει την ανωτερότητά της. Τον γόρδιο δεσμό των «λύκων», τελικά, έλυσε ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος στο 66′ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Βόλφσμπουργκ και έκανε το 1-0. Η… αγωνία για τον τελικό νικητή εξανεμίστηκε στο 74′. Ο Κομάν έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ριμπερί έστρωσε στον Λεβαντόφσκι και αυτός με ένα εξαιρετικό τελείωμα «έγραψε» το 2-0. Ήταν μία ακόμα νίκη για τους Βαυαρούς, που γιόρτασαν τα 106α γενέθλιά τους με τον καλύτερο τρόπο.

δείτε βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected