Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-0 (ανακοίνωση ΓΑΣ για τη διαιτησία)

12788152_10206675955760887_1963014299_n

Τον στόχο του πέτυχε σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ΑΣ Ειρηνούπολης και επιβεβαίωσε πως “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.

Κι αυτό γιατί η απόδοση της ομάδας του Γιάννη Μαντζαιρίδη κινήθηκε σε επίπεδα του ορίου της νίκης, κόντρα σε μία ομάδα που έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς και απείλησε ελάχιστα τα καρέ του Θεοδωρίδη. Ωστόσο, η νίκη που ήθελαν οι περσινοί πρωταθλητές επετεύχθη και απομένει το εμπόδιο του Κεραυνού Επισκοπής, μέχρι το μεγάλο ντέρμπι (τίτλου ουσιαστικά) κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερο όρεξη επιθετικά και με συντριπτική κατοχή, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους “κυανοκίτρινους”, οι οποίοι είχαν ένα μακρινό σουτ του Μπάκανου, το οποίο μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Θεοδωρίδης (5′)

Στο 13′ οι “τζιαλορόσι” έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Τούφας εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και Έξαρχος σημάδεψε με το κεφάλι το δοκάρι του Θεοδοσιάδη.

Η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε τέρμα με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα όταν ο Συμεωνίδης σέντραρε από δεξιά, ο Έξαρχος και πάλι πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Θεοδοσιάδη, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το ημίχρονο έκλεισε με μια ακόμη καλή στιγμή για την ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη και συγκεκριμένα στο 44′, στο πολύ καλό σουτ του Χάρη Συμεωνίδη έξω από την περιοχή, που “έγλειψε” το κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα άλλαξε χωρίς όμως οι γηπεδούχοι να χάνουν τον έλεγχο του αγώνα. Το άγχος ήταν εμφανές στις κινήσεις των γηπεδούχων, που προσπάθησαν κυρίως να διατηρήσουν το ρευστό προβάδισμα.

Στο 65′ μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Γιαουτζής έκανε το σουτ και πάνω στη γραμμή απομάκρυναν οι αμυντικοί, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα πως η μπάλα βρήκε στο χέρι, μια υπόδειξη που θα επέφερε και την κόκκινη κάρτα στον αντίπαλο αμυντικό. Στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο γενικός αρχηγός των γηπεδούχων, Άρης Βενιόπουλος που ήρθε σε αντιπαράθεση με τον πρώτο βοηθό κ. Μπακάλη.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Στο 78′ η κεφαλιά του Συμεωνίδη πέρασε ελάχιστα άουτ ενώ στο 86 ο ΑΣ Ειρηνούπολης είχε και δεύτερο δοκάρι και πάλι σε κεφαλιά του Έξαρχου, με τον ίδιο παίκτη να καταγράφει μια ακόμη χαμένη ευκαιρία λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα στη συνάντηση, σε εξ επαφής σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Θεοδοσιάδης.

Αυτή ήταν η 18η φετινή νίκη για τον ΑΣ Ειρηνούπολης (11η εντός έδρας) ενώ ο ΓΑΣ γνώρισε την 8η εκτός έδρας ήττα σε σύνολο 12 αγώνων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Μαργαρίτη.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Θεοδωρίδης, Συμεωνίδης Χ., Πετκάκης, Τάσο, Τούφας, Ασλαμπάλογλου, Γιαουτζής, Ναυρινιάδης (67′ Κουκουράκης), Νικολαΐδης (58′ Τσιούπρος), Έξαρχος, Πασχάλης (85′ Τενεκετζή).

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Παρηγορίδης, Μάραντης, Τσαγκεράς, Ρίσσου, Ντατσής, Ίντος, Κουλιανίδης (60′ Θεοδοσιάδης Δ.), Μπάκανος (68′ Τσαχαλίδης), Κακούδης Δ., Παπαδής.

Ανακοίνωση ΓΑΣ Ροδοχωρίου για τη διαιτησία :

“Καλή η διαιτησία του κ. Παρασίου, αλλά μόνο όταν ορίζεται στην έδρα σου. Ο νοών νοείτω…”

Εκ της διοικήσεως και του Γενικού Αρχηγού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected