Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Καλαμαριάς – Έβρος Σουφλίου 6-1

Kalamaria-610x391Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Έβρο Σουφλίου ο Απόλλωνας.

Οι «κοκκινόμαυροι» πέτυχαν την πιο εύκολη νίκη τους στο πρωτάθλημα, συντρίβοντας με 6-1 τους ουραγούς και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Για την ομάδα του Γιάννη Πολλαετίδη ακολουθεί ρεπό και μετά υποδέχεται τον Άρη.

Να αναφέρουμε ότι ο Έβρος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και χαρακτηριστικό είναι ότι στην αποστολή δεν υπήρχε κανένας τερματοφύλακας και χρέη γκολκίπερ στο σημερινό παιχνίδι ανέλαβε ο μεσοαμυντικός Εφραιμίδης.

Φουριόζος μπήκε στην αναμέτρηση ο Απόλλωνας, αφού πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο 15άλεπτο πέτυχε τέσσερα τέρματα, αλλά τα δυο μέτρησαν. Η αρχή έγινε στο 10ο λεπτό μετά από σέντρα του Τσαούση από τα αριστερά, ο Κανούλας με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Και με τη σέντρα οι «κοκκινόμαυροι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Ευσταθίου. Οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν ταχύτητα και στο 15΄ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0. Μετά από σέντρα του Ευσταθίου από τα δεξιά, ο Τσουκάνης με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 24΄ με τον Χιζανασβίλι.

Ούτε στην επανάληψη τράβηξε ταχύτητα το συγκρότημα του Γιάννη Πολλαετίδη.  Στο 65΄ ο Ευσταθίου έβγαλε τη σέντρα, ο Μωυσιάδης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βιλανάκης έκανε το 4-1 και δεκατέσσερα λεπτά μετά ο Τσουκάνης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση έκανε το 5-1. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 88΄ ο Μωυσιάδης

Συνθέσεις 

Απόλλων Καλαμαριάς: Κωνσταντίνου, Μουχάλης, Τσαούσης, Μάντζιος, Πάλα, Γιαξής (78΄ Ταουσάνης), Βιλανάκης, Τσουκάνης, Κανούλας (61΄ Μωυσιάδης), Γεωργίου, Ευσταθίου (69΄ Γιώργης)

Έβρος Σουφλίου: Εφραιμίδης, Μπάμνιος, Μαργαρίτης, Λειβαδιώτης, Λίτσιος, Χατζάκος, Δραγανίδης, Χιζανασβίλη (85΄ Δροσάκης), Μερτίκας (46΄ Ζάχος), Μεμέτ (46΄ Φακίτσας), Ζιγκερίδης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected