Κατηγορίες
Football League

Super League – Γκραν γκινιόλ ματς στην Κομοτηνή!

panthrakikos_pasgianninaΟ ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (1-0, 2-1), αλλά τελικά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με το εμφατικό 4-2 κόντρα στον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Μόνο με… θαύμα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό οι Θρακιώτες.

Ο Πανθρακικός μπήκε αποφασισμένος να διεκδικήσει τις τελευταίες ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, αλλά, παρόλα αυτά, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο σουτ του Σταύρου Τσουκαλά “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι τουΓιώργου Αθανασιάδη. Η ομάδα της Κομοτηνής διατήρησε την υπεροχή και κατάφερε να τη μετουσιώσει σε γκολ στο 12′ με τον Ίγκορ ντε Σόουζα. Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Θέμη Τζημόπουλου κι έβγαλε τον Βραζιλιάνο απέναντι στον Αθανασιάδη, ο οποίος με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Το γκολ… αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πίεσαν για την ισοφάριση. Όμως, αρχικά στο 17′ ο Τζημόπουλος έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στο δοκάρι του Αθανασιάδη, ενώ οχτώ λεπτά αργότερα ο Έλληνας τερματοφύλακας αρνήθηκε το γκολ στον Μιχάλη Μανιά με εντυπωσιακή απόκρουση. Τελικά, στο 36′ οι Ηπειρώτες έφεραν το ματς στα ίσα χάρη σε αυτογκόλ του Γιάννη Χρήστου. Ο Μανιάς έκανε το γύρισμα από αριστερά κι ο αμυντικός του Πανθρακικού στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο, οι Θρακιώτες μπήκαν καλύτερα και πήραν εκ νέου το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιγκινί (55′). Ένα πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Μιχαήλ που βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή. Μετά το 2-1, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά για ένα δεκάλεπτο, αλλά ο ΠΑΣ βρήκε τη λύση και ισοφάρισε ξανά με όμορφη κεφαλιά του Απόστολου Σκόνδρα (67′), μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπράνα Ίλιτς.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και έκαναν την ολική ανατροπή με σκόρερ τον Μανιά. Ο Ίλιτς εκτέλεσε το φάουλ με πάσα κι ο Έλληνας άσος με σουτ-βολίδα διαμόρφωσε το 3-2. Στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ο Ίλιτς, λίγο πριν φύγει από τον αγωνιστικό χώρο, “κλείδωσε” τη νίκη με υπέροχο πλασέ.

Συνθέσεις

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Χρήστου (41′ Ρούσσος), Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χαβίτο (46′ Χασομέρης), Ντιγκινί, Ίγκορ ντε Σόουζα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Ναδάλες, Λίλα, Μιχαήλ, Στρούνα, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ακόστα, Ίλιτς (85′ Ηλιάδης), Μανιάς (82′ Κοζορώνης)

περισσότερα στοιχεία στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected