Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο (29/2)

ακαδημια βεροιαςΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το προγραμματισμένο ρεπό έκανε η Ακαδημία Βέροιας την αγωνιστική που πέρασε. Ωστόσο, δεν έμεινε άπραγη, αφού ο φίλος του Συλλόγου κος Φωτιάδης Χαράλαμπος και ο γενικός αρχηγός κος Φωτιάδης Αντώνης κάλεσαν τους αθλητές του ερασιτεχνικού τμήματος σε γεύμα, περνώντας έτσι λίγο χαλαρό χρόνο οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους.

Επόμενη αγωνιστική: την Κυριακή 6/3 η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στις Βαρβάρες με την τοπική ομάδα.

Ώρα έναρξης αγώνα: 15.30’ μ.μ.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης «ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΩΤΙΑΔΗΣ» για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό τμήμα και τη στήριξή τους στο Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Α.Ε.Π. – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ :1-1

Εικόνα αγώνα: Πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι προσέφεραν οι νεαροί αθλητές των δύο ομάδων , που δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και στις δύο εστίες. Αμφιλεγόμενη στιγμή το 78’, όπου οι αθλητές της Ακαδημίας αδικήθηκαν από τον ρέφερι, αφού η μπάλα φάνηκε να περνά τη γραμμή τέρματος.

Σύνθεση Ακαδημίας: ΚαλαΪτζίδης, ΣαΪπης, Σερεμέτας Β., Παπουλίδης, Σερεμέτας Κ., Γάκης, Μελιόπουλος, Ανάστος, (75’ Μαστορόπουλος), Αλεξιάδης, Σούλης, (60’ Γρηγοριάδης), Στογιάννος (50’ Γκανόλι) .

Σκόρερ Ακαδημίας: 27’ Παπουλίδης Αλ.

Επόμενη αγωνιστική: Το Σάββατο 5 Μαρτίου η ομάδα της Ακαδημίας υποδέχεται στους Γεωργιανούς το «ΦΑΣ» Νάουσας.

Ώρα έναρξης αγώνα: 11.00’ π.μ.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Ωραία παιχνίδια έγιναν στο γήπεδο Γεωργιανών μεταξύ της Ακαδημίας Βέροιας, του Αγροτικού Αστέρα Αγ. Βαρβάρας και της Ακαδημίας Καμποχωρίου. Η διάθεση για παιχνίδι περίσσευε και οι νεαροί αθλητές ακόμη μια φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Το Σάββατο 5-3 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται στην έδρα του Νηρέα Βέροιας.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:
Στάσεις- Γραφεία: 9.30’ π.μ.
Γήπεδο Σιαφαρίκα: 10.15’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Αναχώρηση: 12.30’ μ.μ.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» για την κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδος. Παρουσίες σαν την ομάδα του Φιλίππου στον αθλητισμό μας κάνει όλους περήφανους.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected