Κατηγορίες
Super League 1

Χρήστος Πανόπουλος : «Δεν μασάω τα λόγια μου και το ξέρετε. Το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ ήταν πέναλτι καραμπινάτο»

panopoulosssΟ ισχυρός άνδρας της SKODA Ξάνθη μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τόσο για τη διακοπή του Κυπέλλου όσο και για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Χρήστος Πανόπουλος στον ArenaFM 89.4:

Για την ανακοίνωση της Ξάνθης: «Υπάρχει μια πρόσκληση από τη Super League που έγινε σήμερα το απόγευμα, η οποία μιλάει για μια συνάντηση των βασικών μετόχων. Βασικός μέτοχος είναι και κάποιος που έχει ένα 30%. Αυτός που αποφασίζει όμως, έχει το 51%, αυτός είναι ο ιδιοκτήτης και ζήτησα από τη Super League να μας το ξεκαθαρίσει αυτό. Εμείς σαν ΠΑΕ Scoda Ξάνθη, θέλουμε να δούμε τους ιδιοκτήτες και μόνο αυτούς. Δεν μπορείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση αν λείπει ένας από τους τέσσερις μεγάλους ιδιοκτήτες των ομάδων, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ».

Για τα όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες: «Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, είτε το θέλουμε είτε όχι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα αλλά και το μεγαλύτερο μπάτζετ. Είναι νορμάλ , όταν ξοδεύεις περισσότερα λεφτά και παίρνεις παίκτες μεγάλης αξίας, να έχεις και την καλύτερη ομάδα. Δεν μασάω τα λόγια μου και το ξέρετε. Το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ ήταν πέναλτι καραμπινάτο. Έπρεπε να το δώσει. Τώρα γιατί δεν το έδωσε , είναι το παρασκήνιο και το προσκήνιο το οποίο εξετάζει η δικαιοσύνη, τι να πω εγώ. Δεν γίνεται παιχνίδι παρά παιχνίδι να διακόπτεται, να πέφτουν φωτοβολίδες και όλα αυτά. Αλλά δεν πρέπει να προκαλούμε και το δημόσιο αίσθημα. Όταν και οι φίλαθλοι βλέπουν τέτοια απίθανα πράγματα, θα του ξεφύγει να πετάξει και έναν αναπτήρα. Δεν δικαιολογείται αλλά πρέπει να προφυλάσσουμε και τον φίλαθλο. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται κιόλας και δεν φαίνεται…».

Για την πρόταση του Σαββίδη να πάνε οι ιδιοκτήτες στον πρωθυπουργό: «Ένα-ένα τα βήματα. Καταρχήν πρέπει να βρεθούμε όλοι και να δούμε τι θέλουμε. Θέλουμε; Δεν θέλουμε; Άντε γεια… Στην συνέχεια αν αποφασίσουμε τι θέλουμε, τότε μπορούμε να πάμε στον πρωθυπουργό».

Για την απόφαση του υπουργού να σταματήσει το Κύπελλο: «Too much, σίγουρα συμφωνώ με την αναβολή, αλλά δεν χρειαζόταν να το τραβήξει τόσο πολύ. Αδικούνται κάποιες ομάδες για τις όποιες πιθανότητες είχαν να πάνε στον τελικό και να διεκδικήσουν ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο . Μια άλλη ιδέα θα ήταν να συνεχιστούν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κυπέλλου, χωρίς οπαδούς και με ξένους διαιτητές».

Για τον Ιβάν Σαββίδη σαν επιχειρηματία: «Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο άνθρωπος έχει βάλει πολλά λεφτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ίσως τόσα λεφτά που δεν του αναλογούν. Έχει κάνει λάθη τα οποία τα ξέρει καλύτερα από μένα, γιατί πληρώνει, και πληρώνοντας μαθαίνεις . Σε κάποιες φάσεις των δηλώσεων του είναι παρορμητικός ,αλλά σαν επιχειρηματίας τον δικαιολογώ γιατί σου βγαίνει μια αγανάκτηση και λες πράγματα που δεν ήθελες να πεις. Θεωρώ λάθος την κουβέντα βορράς-Νότος. Βεβαίως η Αθήνα έχει εκμεταλλευτεί το ποδόσφαιρο σε τρομακτικό βαθμό αλλά σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσεις θέμα Βορράς-Νότος. Για μένα ήταν μια λάθος δήλωσε η οποία βέβαια μπορεί να βγήκε και λόγω αγανάκτησης. Επίσης δεν θεωρώ ότι έχει σχέση από πού είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Δεν έχει σημασία από πού είσαι ,αλλά τι πιστεύεις».

Για την σημερινή καυστική ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Λέει χοντρά πράγματα αλλά δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση. Ο κ. Σαββίδης μπορεί να ξέφυγε αλλά όλο αυτό έγινε μετά το παιχνίδι όταν και η αγανάκτηση ήταν μεγάλη».

error: Protected