Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΣ Ειρηνούπολης 0-1

12834492_10201240820339555_1097477913_n

Τον στόχο του πέτυχε στο αποψινό παιχνίδι ο ΑΣ Ειρηνούπολης και την επόμενη αγωνιστική μεταβαίνει στη Νάουσα για το ματς “μισός” τίτλος.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη για ένα ακόμη παιχνίδι έπαιξε με τη…φωτιά ωστόσο στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη που τη διατηρεί στο -3 από τον ΦΑΣ Νάουσα. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Χρήστου Μποζίνη πάλεψε κόντρα σε μια φιλόδοξη ομάδα, κράτησε με όλες τις δυνάμεις το ρευστό 0-1, ενώ στο 86′ διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι σε ανατροπή του Ντέλλα από τον Τάσο.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό σε όλο το 90λεπτο, οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή τους αλλά και τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες, ενώ σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν οι δύο τερματοφύλακες, που κατέγραψαν αρκετές καίριες αλλά και θεαματικές αποκρούσεις.

Η σημερινή ήττα εμπλέκει τον Κεραυνό σε σενάρια υποβιβασμού, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση έχει και το…μαχαίρι έχει και το καρπούζι. Την επόμενη αγωνιστική μεταβαίνει στα Τρίκαλα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο, που επίσης θέλει τη νίκη, εντούτοις μια ισοπαλία ίσως δώσει σε αμφότερες τις ομάδες την οριστική παραμονή στην κατηγορία. Την 25η αγωνιστική οι “κοκκινόμαυροι” υποδέχονται την ΑΕ Αλεξάνδρειας, που έχει εξασφαλίσει την 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ ολοκληρώνει το πρωτάθλημα εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο Γιαννακοχώρι, κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικό Αχιλλέα Νάουσας.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

5′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Νικολαΐδη από δεξιά, ο Έξαρχος με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βόλτση (0-1)

8′ Φάση “καρμπόν” με το γκολ πριν τρία λεπτά, σέντρα του Νικολαΐδη από δεξιά, κεφαλιά του Έξαρχου από καλή θέση η μπάλα σύρριζα από τη δεξιά συμβολή των δοκών του Βόλτση.

14′ Εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Τουμαρά, εξίσου εντυπωσιακή η εκτίναξη του Σταματέλου που απέκρουσε σε κόρνερ

21′ Εκτέλεση φάουλ του Ντέλλα, μπλόκαρε ο Σταματέλος

29′ Εκτέλεση κόρνερ του Κουκουράκη, σύγχυση στην άμυνα του Κεραυνού, τα διαδοχικά πλασέ των Έξαρχου και Γιαουτζή απέκρουσαν πάνω στη γραμμή οι αντίπαλοι αμυντικοί

32′ Επέλαση του Παραστατίδη από δεξιά, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σταματέλο, που έκανε την απόκρουση του αγώνα

34′ Σουτ του Συμεωνίδη εκτός περιοχής, η μπάλα σύρριζα από το αριστερό δοκάρι του Βόλτση

58′ Σουτ του Γιαουτζή, μπλόκαρε με δυσκολία ο Βόλτσης

62′ Εκτέλεση φάουλ του Τούφα, ο Γιαουτζής πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας, η κεφαλιά όμως που επιχείρησε αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Βόλτση

72′ Σουτ του Νικολαΐδη από πλάγια θέση, η μπάλα άουτ

77′ Ατομική ενέργεια του Συμεωνίδη, σουτ από πλάγια θέση, απέκρουσε και πάλι ο Βόλτσης

86′ Πτώση του Ντέλλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο ρέφερι κ. Παυλίδης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τo ρεπορτάζ του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Πίτο

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Βόλτσης, Λύτης (46′ Καρυπίδης), Ιωαννίδης Ζ., Τσεχελίδης, Χαραλαμπίδης, Ορφανίδης (65′ Ιωαννίδης Θ.), Μπάμπος, Παραστατίδης, Τουμαράς, Λέσκας, Ντέλλας

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Συμεωνίδης Χ., Πετκάκης, Τάσο, Τούφας, Ασλαμπάλογλου, Γιαουτζής, Κουκουράκης (86′ Τενεκετζή), Νικολαΐδης (75′ Παπαδόπουλος Ν.), Έξαρχος, Καρυπίδης (57′ Ναυρινιάδης)

*ευχαριστούμε θερμά τον Σάκη Γκέσκο, για την παραχώρηση του “φιλμ” της αναμέτρησης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected