Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύδνα Κίτρους – Αιγινιακός 0-2

aiginiakos_farkadona_15112015-12Ο Αιγινιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της βόρειας Πιερίας, κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην πορεία του προς την άνοδο.

Η ομάδα του Αιγινίου συνεχίζει χωρίς απώλειες και στις δύσκολες εκτός έδρας εξόδους της, δείχνοντας αποφασισμένη να κόψει πρώτη το νήμα της φετινής περιόδου!

Από την άλλη η Πύδνα Κίτρους έχοντας μέχρι τώρα δείξει πώς αποτελεί μια από τις ισχυρές ομάδες του ομίλου, είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί χωρίς να αποτελεί εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο της.

Η ομάδα του Αιγινίου μπήκε σχετικά νωρίς οδηγός στο σκορ με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Ντεβέσα ο οποίος παραβίασε την εστία του Ταταρίδη μόλις στο 9ο λεπτό.

Χάθηκαν ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες για γκολ αλλά αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ ήταν πάλι ο Ισπανός που σκόραρε στο 67΄και έδωσε 3 σημαντικότατους βαθμούς στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Ταταρίδης, Κόλα, Ραπτόπουλος, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Τρικαλόπουλος, Παυλίδης (75 Γελαδάρης), Δήμας (78΄Λαζαρίδης), Τσιούνης, Μακράκης΄(82΄Μακράκης), Καμπλιώνης

Αιγινιακός (Περικλης Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Οικονόμου, Δήμου, Ράτκο (60΄Σαββίδης), Γιαζιτζόγλου, Καρακατσάνης, Ζούρκος (75΄Αντωνιάδης), Γκούρτσας, Ντεβέσα (67 Τάντιτς), Πέντα

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected