Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Μαγνησιακός – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-0

e53188717be4e01f023ff369c6dd9e2a_LΕπιτέλους νίκη για τον Μαγνησιακό Βόλου, ο οποίος είχε να κερδίσει από την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Μαγνησίας επικράτησε δίκαια με το φτωχό 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, ενώ αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική της προσπάθεια, το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις. Το εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών διεξήχθη στο γήπεδο Αγίας Παρασκευής Βόλου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε η Ρουχά στο 2΄.

Ο Μαγνησιακός είχε την κατοχή της μπάλας με το μέρος του στο πρώτο 45λεπτο, ενώ δημιούργησε και πολλές φάσεις για γκολ. Οι παίκτριες του Θεόδωρου Κατσαμόρα ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 2΄. Η Σέλα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά στην Κουλοχέρη, η οποία πάσαρε ιδανικά στη Ρουχά, που με ωραίο σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ, 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο 18΄ οι «κυανόλευκες» είχαν διπλή χαμένη ευκαιρία. Στην αρχή της φάσης η Ρουχά σούταρε μέσα από την αντίπαλη περιοχή, με τη Ζουμπουλίδου να αποκρούει, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η Κουλοχέρη προσπάθησε να πλασάρει την τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα, όμως εκείνη κατάφερε να μπλοκάρει σωτήρια.

Δύο λεπτά αργότερα οι γυναίκες του Μαγνησιακού, θα μπορούσαν σε δύο περιπτώσεις να ανοίξουν το σκορ. Η Πέτση δοκίμασε αρχικά το σουτ από το ύψος της περιοχής, με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι στης εστίας των φιλοξενούμενων, ενώ στην επαναφορά η Κουλοχέρη έπιασε ωραίο δυνατό σουτ, όμως η Ζουμπουλίδου έπεσε στην αριστερή της γωνία, διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 25΄ το κοντινό σουτ της Κατσιαβριά απέκρουσε η πορτιέρο του Αγροτικού Αστέρα, ενώ στην τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 32΄, το νέο σουτ που επιχείρησε η Κατσιαβριά από μακριά, έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο μέρος

Ο Μαγνησιακός συνέχισε τον επιθετικό του μονόλογο και στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Στο 46΄ η Σέλα σούταρε από το ύψος της αντίπαλης περιοχής, με τη Ζουμπουλίδου να πέφτει στην αριστερή της γωνία και να αποκρούει.

Μετά από πέντε λεπτά η Κουλοχέρη έβγαλε με εξαιρετική κάθετη μπαλιά την Κατσιαβριά απέναντι από την τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα, όμως η μεσοεπιθετικός του Μαγνησιακού δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας της, καθώς το σουτ που επιχείρησε, αποκρούστηκε από τη Ζουμπουλίδου.

Στο 66΄ η Κιουτάχιαλη παραλίγο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά η Μαργαρίτη που περιορίστηκε σε ρόλο παρατηρητή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αντέδρασε ιδανικά, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κιουτάχιαλη από μακριά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μαγνησιακού, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η Μαργαρίτη μπλόκαρε σωτήρια τη μπάλα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το βολιώτικο συγκρότημα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες, κυρίως με τις Κουλοχέρη και Σέλα, οι περισσότερες εκ των οποίων, είτε κατέληξαν πάνω στην Ζουμπουλίδου, είτε πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Ζαμπάκα, Ξάνθη, Κουλοχέρη, Σέλα, Δερβενιώτη (88΄ Σιδεροπούλου), Καραλή (75΄ Πλιακοστάθη), Ρουχά. Κατσιαβριά, Πέτση (65΄ Χρυσικοπούλου).
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ζουμπουλίδου, Στρίμπα, Δεληγιαννίδου, Ζέρβα, Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Κανελλάκη, Ιντζεβίδου, Μακριδάκη (84΄ Μπακάλη), Πιστοφίδου (54΄ Τσουλτζίδου).

*goalpost.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected