Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟ Παλατίτσια – ΜΑΣ Βεργίνας 0-2

DSCN0031

Γειτονικό ντέρμπι στο Δημοτικό Γήπεδο Παλατιτσίων, με τον ΜΑΣ Βεργίνας να παίρνει μία ακόμη πολύτιμη νίκη.

Η ομάδα του Άρη Αδαλόγλου συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθεια της για την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική και αν σε δύο Κυριακές επικρατήσει του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου εντός έδρας, θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο βήμα για την επίτευξη του φετινού στόχου.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Δημήτρη Λιόλιου πάλεψε για το αποτέλεσμα, είχε τις ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι ωστόσο δεν κατάφερε να συνεχίσει το αήττητο σερί, που σταμάτησε στα 6 ματς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν τα καρέ του Στυλίδη και κατάφεραν να προηγηθούν με τη συμπλήρωση 13 λεπτών. Σκόρερ ο Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας παράλληλα το 9ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

DSCN0880

Ζήτησε πέναλτι στο δεύτερο μέρος ο Τσέος, με τον ρέφερι να λέει “παίζεται”

Ο αιφνιδιασμός από το γρήγορο τέρμα κράτησε λίγο για τους “πράσινους” και στο 24′ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, ο Τσαπράνης όμως δεν κατάφερε να στείλει από πλεονεκτική θέση τη μπάλα στα δίχτυα.

Και ενώ το 0-1 έδειχνε πως θα παραμείνει μέχρι την ανάπαυλα, ο Βενιόπουλος πέτυχε το δεύτερο τέρμα του ΜΑΣ στο παιχνίδι και με το 5ο του φετινό γκολ, έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Με τα δύο γκολ και την ψυχολογία υπέρ τους, οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν διαφορετικά το δεύτερο μέρος. Στο 58′ αμφότερες οι ομάδες έμειναν με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Σωτήρης Κακαγιάννης και Γιώργος Σαμψωνίδης, που διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε πτώση του Τσέου μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον ρέφερι να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στα υπόλοιπα 30 περίπου λεπτά, το παιχνίδι έχασε σε ρυθμό, με την ομάδα του Άρη Αδαλόγλου να προσέχει κυρίως τα μετόπισθεν με στόχο να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Μοσχόπουλο.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Συνθέσεις

ΠΑΟ Παλατίτσια : Στυλίδης, Τέτος, Δημούλτσης, Δαλλόπουλος (65′ Αργυρόπουλος), Τσέος, Κακαγιάννης Σ., Τσαπράνης Α., Φωτιάδης (83′ Κακαγιάννης Α.), Αλμαλιώτης, Κακαγιάννης Β., Λιόλιος

ΜΑΣ Βεργίνας : Βρεττός, Μιχαλόπουλος, Μελιόπουλος, Ζέρης, Μουρατίδης, Μπλούκας, Χατζάρας (89′ Γιαγλής), Γκριτζαλιώτης, Σαμψωνίδης, Κατσιγιαννόπουλος (73′ Λιλιόπουλος), Βενιόπουλος (85′ Πάντσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected