Γ Εθνική / Τοπικά

Κύπελλο Ερασιτεχνών (6ος όμιλος) Τριγλία Ραφήνας – Παναρκαδικός 3-1

triglia_panarkadikos1Πήρε φόρα και στο Κύπελλο (Ερασιτεχνών) η Τριγλία και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με το… καλημέρα 0-1, έκανε την ανατροπή πριν την λήξη του ημιχρόνου (2-1) και με ένα γκολ του Μιχάλη Παπαδόπουλου στο 84΄, που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα απέκλεισε τον Παναρκαδικό με τελικό σκορ 3-1.

Έτσι οι ραφηνιώτες πέτυχαν σπουδαία νίκη και πέρασαν στην επόμενη φάση του θεσμού. Για να γίνει αυτό πρώτα χρειάστηκε ο Προκόπης Σαγανάς να σημειώσει δύο τέρματα και να “γυρίσει” το ματς, ενώ το τρίτο γκολ των γηπεδούχων όπως προείπαμε πέτυχε ο… μόνιμος σκόρερ της ομάδος (Μιχ. Παπαδόπουλος).

Ποιο συγκεκριμένα ο Παναρκαδικός μπήκε ποιο δυνατά στον αγώνα και ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 4’ λεπτό με γκολ του Αρδάμη.

Η αντεπίθεση για την Τριγλία ξεκίνησε από το 20’ λεπτό όταν ο Βασιλείου απείλησε για πρώτη φορά τα καρέ του Παναρκαδικού και ένα λεπτό αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ο Σιάννης σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή σημαδεύοντας το δεξί κάθετο δοκάρι του Ψυχογιού και στην επαναφορά ο Σαγανάς έγινε αποδέκτης της μπάλας και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-1.

Η Τριγλία συνέχισε να πιέζει και είχε άλλη μία χαμένη ευκαιρία με κεφαλιά του Μεϊμάρογλου στο 35’ λεπτό και πήρε κεφάλι στο σκορ όταν τρία λεπτά αργότερα ο Βασιλείου με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Σαγανά πίσω από τις πλάτες των αμυντικών και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τριγλία έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφεραν σε κανέναν σημείο να απειλήσουν τον Δήμιζα ενώ οι κιτρινόμαυροι κάναν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Ψυχογιού με αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές στο 84’ λεπτό ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στην θέση του Σαγανά, έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η Τριγλία θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα με καλύτερη στιγμή όταν ο Τερζής σημάδεψε στο 90’ λεπτό το οριζόντιο δοκάρι του Ψυχογιού.

Συνθέσεις

Τριγλία: Δήμιζας, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλου, Τσαγγάρης, Τερζής, Σκαφίδας, Κότσι, Καραδέμητρος (Τσέπας), Σιάννης (Κόντι), Βασιλείου, Σαγανάς (Μιχ. Παπαδόπουλος)

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Ασεν ,Πετρόπουλος, Καστριτσέας, Μπίσσιας, Ζαχαράκης (Κώτσιρας), Σταθουλόπουλος, Αρδάμης, Π.Σαλαπάτας, Χρήστου (Τ. Σαλαπάτας), Γαρυφαλλόπουλος (Καδάς)

*irafina.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected