Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Απομακρύνεται η περίπτωση Μπίλη, ποιοι είναι οι υποψήφιοι

f8d1d191e7f24a1bc5c245f2e454cef8_LΣύμφωνα με νεότερα από πλευράς της διοίκησης, η περίπτωση του Λεωνίδα Μπίλη δεν θα προχωρήσει, καθώς διαπιστώθηκε πως υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου για τη συγκεκριμένη επιλογή.

Σημαντικός παράγοντας επίσης ήταν και το γεγονός πως απομακρύνθηκε και από τις δύο ομάδες οπού υπηρέτησε φέτος, σε Νίκη Βόλου και Καλαμάτα αντίστοιχα, όπως γράφει σχετικά το pierikosnews.

Από κει και πέρα, τρία νέα ονόματα “παίζουν” από σήμερα το πρωί, με τη διοίκηση να βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις.

Οι Βάιος Καραγιάννης (πρώην προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας), Κώστας Σταματίου (πρόσφατα στον πάγκο της Καλαμάτας) και Σταύρος Διαμαντόπουλος (τελευταία θητεία είχε ως τεχνικός διευθυντής στην Καρδίτσα), φαίνεται να είναι τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο του Πιερικό.

Πλέον η ομάδα πρέπει να καταλήξει σε μια απάντηση στο εξής ερώτημα : Θέλει προπονητή που θα ολοκληρώσει τη σεζόν και θα φύγει; Θέλει προπονητή που θα μείνει για να χτίσει παράλληλα και τον Πιερικό της νέας περιόδου ή θέλει να πάει σε ένα πιο λογικό μονοπάτι, δηλαδή να αφήσει την ομάδα σε ανθρώπους που την ξέρουν καλά, πέρα από κάθε άλλον;

Αυτοί δεν μπορεί να είναι άλλοι εκτός τους Γιάννη Χατζηπουργάνη, Κώστα Τόσκα, Βασίλη Δαδάκο και Γιάννη Αδαμόπουλο, με τους δύο τελευταίους να παραμείνουν στο πόστο τους αλλα με την εμπειρία τους να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο να επιτευχθούν οι στόχοι για φέτος…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected