Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Καλαμαριάς – Άρης 0-2

PDnOZKeDDraSBvB3xWgyΟ Άρης πέτυχε ακόμα μία νίκη- την 20η- στον όμιλό του φέτος, επικρατώντας με 0-2 των «Ποντίων» του Απόλλωνα Καλαμαριάς κι έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τη μαθηματική άνοδο στην Football League.

Έμοιαζε εξαρχής με το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου»: ο φετινός Άρης- που ουδεμία σχέση έχει, από άποψη δυναμικότητας, μ’ αυτόν της προηγούμενης σεζόν- θα… έθαβε τη Γ’ Εθνική με συνοπτικές ποδοσφαιρικές διαδικασίες και η αγωνιστική χρονιά 2016-2017 θα τον έβρισκε στην Football League.

Το πειστικό ξεκίνημα ενέτεινε την προϋπάρχουσα αίσθηση και, με το ημερολόγιο πλέον να δείχνει Μάρτιο, απομένει το τυπικό του πράγματος- η ολοκλήρωση, δηλαδή, των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου μπήκαν σήμερα στο γήπεδο της Καλαμαριάς έχοντας ως βαθμολογικό μαξιλαράκι ασφαλείας το +13 από τη 2η Δράμα, όμως παρά το γεγονός πως δεν έπαιξαν και το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι, κατάφεραν να προσθέσουν ακόμα 3 πόντους στο ετήσιο σακούλι τους.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε να επιδείξει τίποτα αξιόλογο (μ’ εξαίρεση το παρ΄ ολίγον αυτογκόλ του Νταμαρλή στο 8ο λεπτό), ο Καπνίδης στο 58΄ φρόντισε με το 13ο φετινό του γκολ να κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Ούτε ένα 7λεπτο αργότερα ο Ντούνης «κλείδωσε» τη νίκη, καθώς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2, που έμελλε να είναι και το τελικό, μιας και ο Κυβελίδης από κοντά στο 91΄ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άρης, λοιπόν, πήγε στους 62 βαθμούς και περιμένει την τυπική επικύρωση της ανόδου.

Συνθέσεις

Απόλλων: Κωνσταντίνου, Μούχαλης, Τσαούσης, Νταμαρλής, Μωυσίδης, Γιαξής (63΄Ζαννέτου), Πάλλα, Τσουκάνης, Κανούλας, Γεωργίου (73΄Μήτσικας), Ευσταθίου

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (76΄Μελισσάς), Τσουμάνης, Σαμαράς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (70΄Πόι), Καπνίδης (82΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected