Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Οι αποστολές των Απόλλων Καλαμαριάς και Άρη για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

1417784-696x456Την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, ολοκλήρωσε σήμερα ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Το συγκρότημα του Γιάννη Πολλαετίδη, πραγματοποίησε πρωινή προπόνηση, η οποία περιελάμβανε χαλάρωμα και βιντεοθεραπεία.

Στα θετικά για τον προπονητή της ομάδας της Καλαμαριάς, το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς πέρα του Μπουλγκουρίδη που είναι εδώ και καιρό τραυματίας καθότι έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο με συνέπεια να είναι εδώ και καιρό τραυματίας, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του.

Τέλος σ΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή, όπως είθισται να συμβαίνει στους εντός έδρας αγώνες, αυτή θα γίνει γνωστή πριν από την έναρξη του αγώνα, με όλους τους παίκτες να δίνουν κανονικά το παρών στο γήπεδο.

πηγή

7f3f0af9a8633387a2564059e08e7936.330347be67d0d72af475608612afdf40Με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (12/03, 15:30) στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Τζινάρ, Σιδεράκης, Πόι, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Καζναφέρης, Γεωργιάδης, Καπνίδης, Τσουμάνης, Σαμαράς, Μελισσάς, Καλογέρης, Ντούνης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Σαμαρόπουλος.

Θα απουσιάσουν ο εγχειρισμένος Μπάμπης Παυλίδης, καθώς και ο τιμωρημένος Βασίλης Ρόβας (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected