Διάφορα

«Anfield Sports Cafe» στην Επισκοπή – Απολαμβάνεις το Μπάγερν VS Γιουβέντους με μια μπύρα και σου προσφέρουμε άλλη μία!

12804389_10201253355092916_1583567094_nΤο μεγάλο παιχνίδι του “Allianz Arena” στις 21.45 απόψε θα το παρακολουθήσουμε στο «Anfield Sports Cafe» στην Επισκοπή, που μας προσφέρει για μια ακόμη φορά το… 1+1!

Με μία μπίρα Heinecken το κατάστημα σας προσφέρει μία ακόμη δωρεάν και συ απλά κάθεσαι αναπαυτικά και απολαμβάνεις τον σπουδαίο αγώνα!

Δύο εισιτήρια απέμειναν ώστε να σφραγιστούν οι θέσεις για τους τελευταίους επιβάτες του τρένου των «8» στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τις Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχουν να έχουν αποκτήσει το προβάδισμα έναντι των Άρσεναλ και Γιουβέντους από τα πρώτα ματς.

Σαφώς περισσότερο ενδιαφέρον υπάρχει στο «Allianz Arena», όπου η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, θα κληθεί να υπερασπιστεί το 2-2 του πρώτου αγώνα, κόντρα στη Γιουβέντους που θα προσπαθήσει για το θαύμα. 101435Η αντεπίθεση της «βέκια σινιόρα» στο πρώτο παιχνίδι που έφερε την ισοφάριση από 2-0 σε 2-2, διατηρεί τις ελπίδες της περσινής φιναλίστ, παρόλο που το εγχείρημα πρόκριση έχει μεγάλο συντελεστή δυσκολίας.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους Ιταλούς, με τους Κιελίνι, Ντιμπάλα και Μαρκίσιο να είναι εκτός μάχης, ενώ ο Μάτζουκιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη ο Πεπ Γκουαρντιόλα καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τους Μπόατεγκ και Μπαντστούμπερ, ενώ Μαρτίνες και Ρόμπεν είναι αμφίβολοι.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Βιδάλ, Αλόνσο, Ρόμπεν, Μίλερ, Κόστα, Λεβαντόφσκι

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Εβρά, Κουαδράδο, Κεντίρα, Ερνάνες, Πογκμπά, Μοράτα, Μάντζουκιτς

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected