Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Άρης – Κοζάνη 5-1

Χωρίς τίτλοΑκόμα πιο κοντά στη μαθηματική άνοδο στη Football League ο Άρης που συνέτριψε με 5-1 την Κοζάνη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Χατ-τρικ σημείωσε Αντώνης Καπνίδης (τα δύο από την άσπρη βούλα), σκόραρε μετά από καιρό ο Ν Λουντούλου.

Με κέφια μπήκε στο παιχνίδι ο Άρης και με το πρώτο δεκάλεπτο συμπληρωμένο βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Κόκε και Καπνίδης στο 4ο και 6ο λεπτό αντίστοιχα έδωσαν το προβάδισμα δύο τερμάτων για τους «κίτρινους». Η ισοφάριση ήρθε γρήγορα για την φιλοξενούμενη ομάδα με τον Γιάννη Τσικόπουλο να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Άρη, να βγαίνει τετ α τετ να περνάει τον Σιδεράκη και να μειώνει σε 2-1.

Με 29 λεπτά συμπληρωμένα οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Κόκε. Το πρώτο ήταν στο 8ο λεπτό μετά από προσπάθεια του Ντούνη.

Το 2-1 σε δέκα λεπτά έγινε 4-1, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Ήταν πρώτα το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Καπνίδη στο 34’ και στη συνέχεια το πλασέ του Ν’ Λουντούλου, μετά από ριμπάουντ που πήρε από το σουτ του Κόκε και την απόκρουση του Τζόρτζεβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης κατέβασε ταχύτητα, έδωσε λίγο χώρο στους φιλοξενούμενους, δεν την πλήρωσε κατάφερε να εκμεταλλευτεί το τραγικό λάθος της άμυνας της Κοζάνης, κέρδισε πέναλτι στο 83′, το εκτέλεσε δύο λεπτά μετά και διαμόρφωσε το τελικό Άρης – Κοζάνη 5-1!

Με το αποτέλεσμα αυτό οι «κίτρινοι» πήγαν στους 65 βαθμούς, 14 περισσότερους από τον δεύτερο στη βαθμολογία Νέστο Χρυσούπολης και με έξι παιχνίδια να απομένουν η άνοδος τελείωσε. Ένα βαθμό χρειάζεται η ομάδα του Αναστόπουλου για την μαθηματική άνοδο! Στους 30 και στη 10η θέση έμεινε η Κοζάνη.

Συνθέσεις

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Σαμαράς (59΄Ντόγος), Ρόβας, Βουτσιάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (64΄Κυβελίδης), Καπνίδης, Κόκε (46΄Πόι), Ντούνης

Κοζάνη: Τζόρτζεβιτς, Ταχιάς, Ηλίας, Γιουβανέλης (71΄Ζαχαριούδης), Αλιατίδης, Η. Τσικόπουλος, Γ. Τσικόπουλος, Πετράκος, Παπαδόπουλος, Βουτσιώτης, Χαματάϊ (60΄Τσαγκαλίδης)

δείτε στο metrosport.gr όλο το παιχνίδι από το livestream

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected