Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (9ος όμιλος) Άρης Βουκολιών – Ηρόδοτος 0-1 παρ.

irodotos-royvas-6-750x500Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών πανηγύρισε ο Ηρόδοτος με λυτρωτή και χρυσό σκόρερ τον Κώστα Προβιδάκη ο οποίος στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Άρη Βουκολιών κατάφερε από την άσπρου βούλα να κάνει το 0-1. Χωρίς σκορ η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν δύο καλές στιγμές με τον Περάκη και τον Πολένα χωρίς όμως να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ, ενώ από την άλλη ο Ηρόδοτος είχε παθητικό ρόλο χωρίς να καταφέρει να γίνει απειλητικός. Στην επανάληψη, ο Ηρόδοτος μπήκε καλύτερα συγκριτικά με το πρώτο μέρος και είχε μία καλή στιγμή με τον Ιβάνοφ ο οποίος δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να σκοράρει καθώς ο Συροκάκης απέκρουσε το σουτ του. Νέα ευκαιρία για τον Ηρόδοτο λίγο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, καθώς ο Συσκάκης σημάδεψε το δοκάρι με το 0-0 να είναι το τελικό στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο πρώτο μέρος της παράτασης, ο Άρης Βουκολιών έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Κοκάκη ο οποίος σημάδεψε και αυτός το δοκάρι μετά την πανομοιότυπη ευκαιρία που έχασε και ο Ηρόδοτος. Στο δεύτερο μέρος της παράτασης, ο Ηρόδοτος κατάφερε να σημειώσει και το γκολ που του έδωσε την πρόκριση, καθώς ο Καμπούρης κέρδισε πέναλτι και ο Προβιδάκης το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Άρης Βουκολιών: Σιροκάκης, Πατρικάκης, Κομπογεννητάκης, Παπιδάκης (85′ Στρατουδάκης), Παπακαστρίτσιος, Γανωτής, Πολένα, Περάκης, Κοκάκης, Ντούπη, Περάκης (70′ Τσιχλάκης)

Ηρόδοτος: Μήτρου, Χατζηβασίλης, Χαρίτος, Προβιδάκης, Γενιτσαρίδης, Καρβελάς (65′ Συσκάκης), Αχιλλέως, Μπαλάφας, Ιβάνοφ (80′ Πρωτογεράκης), Μεταξάκης (90′ Καμπούρης), Ζαφείρης Α.

grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected