Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (6ος όμιλος) Τριγλία Ραφήνας – Παναργειακός 0-0, 1-1 παρ, 5-3 πεν (vid)

triglia_pargeiakos1

Η Τριγλία απέκλεισε και τον Παναργειακό σε ένα ματς θρίλερ, στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και στην επόμενη φάση παίζει με την Χαλκίδα.

Οι ραφηνιώτες μετά από ένα άκαρπο 90λεπτο, πήγαν στην παράταση όπου προηγήθηκαν με τον Σιάννη στο 93′ λεπτό  για να δεχθούν την ισοφάριση από τον Παντελή (1-1) στο 106′ λεπτό κι ο αγώνας να οδηγηθεί στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα αποδείχτηκαν πιο ικανοί από τους αντιπάλους τους μια και ευστόχησαν και στα πέντε πέναλτι, ενώ οι του Παναργειακού εκτέλεσαν 4 εκ των οποίων ευστόχησαν στα τρία, με τον Λέτσο να αποκρούει το πέναλτι του Ετόφ . Πέμπτο δεν χρειάστηκε μια και είχε κριθεί το αποτέλεσμα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν περισσότερο παιχνίδι κέντρου και τακτικής με πολλά λάθη και λίγες ευκαιρίες. Η Τριγλία απείλησε από στημένες φάσεις με τον πολύ καλό σήμερα Μανδύλη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη του ευκαιρία στο 43’ λεπτό με σουτ του Φασούλη που απέκρουσε με υπερένταση ο Λέτσο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τριγλία ξεκίνησε καλύτερα και απείλησε την εστία του Παναργειακού αρχικά με τον Κάρδαρη στο 51’ λεπτό και στην συνέχεια στο 61’ λεπτό όταν μετά από κτύπημα φάουλ του Μανδύλη, αρχικά ο Παπαδόπουλο και στην συνέχεια ο Δάρρας δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Κόλλια.

Ο Ν. Παντελής με τις αλλαγές που έκανε, Πούτσι – Τσιοφλιό- Παντελή, κατάφερε και έδωσε μια ποιο επιθετική πνοή στην ομάδα του Άργους, με καλύτερη στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου το καλοκτυπημένο φάουλ του Χαρίτου στο 64’ λεπτό το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λέτσο ενώ στην Τριγλία ανήκαν τα τελευταία δέκα λεπτά της κανονικής διάρκειας.

Στην παράταση η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος η Τριγλία ήταν αυτή που επικράτησε και κατάφερε να σκοράρει με σουτ του Σιάννη στο 93’ λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με το γκολ του Παντελή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης.

Το τελικό 1-1 οδήγησε τις δύο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι με τον Λέτσο να αποκρούει το πέναλτι του Ετόφ.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Κότσι 1-0
Πούτση 1-1
Σκαφίδας 2-1
Χαρίτος 2-2
Παπαδόπουλος 3-2
Ο Λέτσο αποκρούει το πέναλτι του Ετόφ
Μάλτσι 4-2
Γκάβριτς 4-3
Μανδύλης 5-3

Τριγλία Ραφήνας : Λέτσο, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλου, Δάρρας (Τερζής), Τσέπας, Κότσι, Μανδύλης, Σιάννης, Βασιλείου (Μάλτσι), Παπαδόπουλος

Παναργειακός: Κόλλιας, Ρότα, Μηλιώτης, Κοντέων, Γκάβριτς, Χαρίτος, Φασούλης (Πούτσι), Παπαϊωάννου, Ετόφ, Ευθυμιάδης (Τσιοφλιός), Μπούνας (Παντελής)

irafina.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected