Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανδρέας Παντζιαράς στο Metropolis : “Βοηθός μου είπε ότι στήνω παιχνίδια!” (audio)

παντζιαραςΚαταγγελίες του προπονητή του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στο Metropolis 95.5 για τη συμπεριφορά των διαιτητών στον αγώνα με την ΑΠΕ Λαγκαδά

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Ανδρέας Παντζιαράς καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά των διαιτητών της χθεσινής αναμέτρησης της ομάδας του κόντρα στην ΑΠΕ Λαγκαδά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κατ’ αρχάς θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Λαγκαδά για τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι. Δεν θα αναφερθώ τόσο πολύ στο διαιτητικό χειρουργείο που ζήσαμε σαν ομάδα, αλλά στους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό μου και στο πρόσωπο των παικτών από τους δύο επόπτες. Είναι ανεπίτρεπτο για εμάς που είμαστε επαγγελματίες προπονητές και προσπαθούμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας από το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, να υπάρχουν επόπτες που κάνουν το χόμπι τους στο ποδόσφαιρο και είναι άλλη η επαγγελματική τους δραστηριότητα να έχουν τέτοια συμπεριφορά. Σε μια ερώτηση που του έκανα σε ποιο χρόνο είμαστε μου απάντησε “δεν είσαι σωστός προπονητής, αν δεν κρατάς χρόνο”. Στην απάντησή μου “αυτό άσε να το κρίνουν άλλοι”, μου απάντησε “εσύ το μόνο που ξέρεις είναι να στήνεις παιχνίδια”. Αυτό ειπώθηκε σε μένα και σε άλλους δύο παίκτες. Το λιγότερο που θα μπορούσα να του κάνω ήταν μήνυση. Μιλώ για τον πρώτο επόπτη, τον κ. Λεωνίδα. Στο τέλος του αγώνα όταν πήγα να του ξαναζητήσω τον λόγο μου απάντησε “και μήνυση να μου κάνεις δεν καταλαβαίνω τίποτα. Είμαι αστυνομικός και δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα”. Και όλα αυτά παρουσία του στρατηγού της Κρύας Βρύσης και του γενικού αρχηγού. Ήταν το μόνο εύκολο να του κάνω μήνυση αλλά θεωρώ γελοίο εν έτει 2016 ένας προπονητής να τραβιέται στα δικαστήρια για έναν αστείο κύριο.

Αυτό που λέω αφορά όλους τους Έλληνες προπονητές. Κανείς διαιτητής ή επόπτης δεν μπορεί κρατώντας μια σφυρίχτρα ή μια σημαία να νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός. Δεν διοικούν αυτοί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Οι παίκτες παίζουν και αυτοί διευκολύνουν. Μάλιστα, στο φύλλο αγώνος γράφτηκε το ακριβώς αντίθετο από ότι έγινε. Ότι δηλαδή εγώ του είπα ότι στήνει παιχνίδια και παίζει στοίχημα.

Όσο για τον αγώνα; Μια παρωδία. Όλο το γήπεδο από το 20ό λεπτό φώναζε στον πρόεδρο να πάρει την ομάδα και να φύγει. Στα δέκα χρόνια που ασχολούμαι με την προπονητική, δεν έχω δει χειρότερο διαιτητικό τρίο. Αν υπήρχε κάμερα και βλέπατε ήταν μια γελοία κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε έξι κίτρινες κάρτες. Και οι έξι δόθηκαν σε παίκτες που ήταν στο όριο.

Μιλάμε για τρεις εγκληματίες. Αν θεωρείτε ότι είναι βαρύ να το ελαφρύνουμε. Τρεις ανίκανοι να διευθύνουν ένα παιχνίδι ακόμη και χωρίς ποδοσφαιριστές. Ο κ. Μανούρας πριν λίγα χρόνια ήταν στους πίνακες της Β’ Εθνικής και από ότι ξέρω κρίθηκε ανίκανος να διαιτητεύσει παιχνίδια επαγγελματικών κατηγοριών. Πώς μπορεί επομένως να διαιτητεύει παιχνίδια για την παραμονή στην κατηγορία; Γιατί να ξέρετε η Κρύα Βρύση και ο Λαγκαδάς είναι από τις λίγες ομάδες στη Γ’ Εθνική που έχουν τους παίκτες τους πληρωμένους. Ξέρετε το ήθος μου και όταν χάνω αναγνωρίζω την ήττα. Χθες, όμως, με εξόργισε η αλητεία στο πρόσωπό μου και το πρόσωπο των παικτών όπως οι Βοτάρης και Πλατάκης με πάνω από 400 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Παντζιαράς στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και τον Γιώργο Μπούζο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected