Κατηγορίες
Football League

Football League – Δεν άφησε περιθώρια η Κέρκυρα!

kerkira_zakinthosΚανένα εμπόδιο στο δρόμο για την 16η φετινή της νίκη δεν συνάντησε σήμερα (21/3) η ομάδα της Κέρκυρας.

Οι “Φαίακες”, έχοντας σε πολύ καλή μέρα όλους τους παίκτες, πέτυχαν ευρεία νίκη κόντρα στη Ζάκυνθο και έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Σημαντική για τους “κυανέρυθρους” η ποικιλία στους σκόρερς, δείγμα της δουλειάς που γίνεται στον επιθετικό τομέα.

Η πίεση των γηπεδούχων ξεκίνησε από τα πρώτα λεπτά και μετά τις ισάριθμες…προειδοποιήσεις από Ανδρεόπουλο (12′) και Μπαλντοβαλίεφ (20′), ο Χιντζίδης στο 28′ έκανε παράλληλη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι που ο Ζορμπάς με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Μέχρι την ανάπαυλα, η Κέρκυρα έφτασε άλλες δύο φορές στο γκολ με τους Κόντο και Μπαλντοβαλίεφ χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ η Ζάκυνθος πέρα από ένα καλά εκτελεσμένο κόρνερ δεν είχε κάτι αξιόλογο στο διάστημα αυτό.

Στο 58′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν δεύτερο τέρμα μετά από σέντρα του Ζορμπά, ο Μπαλντοβαλίεφ δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ και ο Γκόμεζ που κυνήγησε τη φάση έκανε με σουτ το 2-0 για την Κέρκυρα.

Η νίκη φάνηκε να “κλειδώνει” για τους Φαίακες οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια της άμυνας σε ισάριθμες περιπτώσεις και έφτασαν σε δύο ακόμη τέρματα. Αρχικά στο 60′ όταν ο Χιντζίδης με εκτέλεση φάουλ από 35 μέτρα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του τερματοφύλακα της Ζακύνθου και στο 70ο λεπτό όταν ο Κόντος βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, δοκίμασε το σουτ και έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στην ρίζα του κάθετου δοκαριού και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα.

Συνθέσεις

Κέρκυρα : Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ζορμπάς (65′ Φάμπιο), Κόντος (80′ Καρντόσο), Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης (71′ Σουάνης), Μπαλντοβαλίεφ.

Ζάκυνθος : Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Ορφανίδης, Τσιάμης, Ζέλιος (62′ Πέττας Ν.), Αποστόλου, Ζαίρί, Κουρέλλας (78′ Μεντούρ), Πεχλιβανόπουλος, Σταματής, Κρολ (85′ Αντωνίου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected