Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σχολή φυσικής κατάστασης ΕΠΟ – Ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος

f5a32b2c-8f60-46f5-95fd-d622a2c15a48_1Ολοκληρώνεται την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 στην Κομοτηνή ο πρώτος ετήσιος κύκλος εκπαίδευσης της πρώτης σχολής φυσικής κατάστασης στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με όχημα την ισχυρή βούληση της UEFA για περαιτέρω εξειδίκευση και εκπαίδευση στους υπεύθυνους για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υλοποιεί, σε συνεργασία με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (www.phyed.duth.gr), ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια σειρά θεωρητικών διαλέξεων και δραστηριοτήτων στο εργαστήριο και στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία Ε.Π.Ο.- Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης έχει πενταετή ορίζοντα, καθώς ο σχεδιασμός προβλέπει τη πραγματοποίηση ισάριθμων ετήσιων  κύκλων της Σχολής που αναπτύσσονται σε τέσσερις πενταήμερες συναντήσεις.

Στη Σχολή διδάσκουν καθηγητές από τρία Τ.Ε.Φ.Α.Α. της χώρας μας, όπως επίσης εκπαιδευτές της Ε.Π.Ο. με εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο σύνολο τους στην Κομοτηνή,  στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α.  Δ.Π.Θ..

Να σημειώσουμε πως στη σχολή συμμετέχει από την Ημαθία ο προπονητής του ΓΑΣ Κοπανού, Γιώργος Σγούρδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected