Κατηγορίες
Super League 1

Τρεις Ιταλικές ομάδες…ερίζουν για τον Γιώργο Μύγα!

migasΕνδιαφέρον για την απόκτηση του Γιώργου Μύγα έχουν δείξει τρεις ομάδες της Serie A, η Ουντινέζε, η Σαμπντόρια και η Έμπολι. Τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ ιταλικής ιστοσελίδας για τον μπακ του Παναιτωλικού.

Ο Γιώργος Μύγας πραγματοποιεί μία από τις πιο καλύτερες σεζόν της καριέρας του στον Παναιτωλικό. Έχει ήδη αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια και με τρεις ακόμη συμμετοχές θα πραγματοποιήσει και την πιο παραγωγική του χρονιά (οι περισσότερες εμφανίσεις έγιναν πέρυσι, 21).

Ο 22χρονος δεξιός μπακ (είναι γεννημένος στις 7/4/1994) εκτιμάται ότι μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Άλλωστε ουκ ολίγες επισκέψεις έχουν γίνει στο Αγρίνιο για χάρη του. Την Τετάρτη (23/3) ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “calcionews24” θέλει τρεις ομάδες της Serie A να ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Γίνεται αναφορά σε Ουντινέζε, Σαμπντόρια και Έμπολι. “Και οι τρεις ομάδες παρακολουθούν στενά τον Έλληνα παίκτη και έχουν εκφραστεί θετικά για τις εμφανίσεις του και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά: Φυσική δύναμη, προσωπικότητα και καλή τεχνική” επισημαίνεται στο ρεπορτάζ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected