Α ΕΠΣ Ημαθίας

Βασίλης Στογιάννης στο SportsUp : “Μια μεγάλη συγνώμη τέλος που δεν μπόρεσαν να βοηθήσω όσο ήθελα!”

10293592_1015357411824577_2858924496958335499_oΕπιστολή μέσω της οποίας ευχαριστεί θερμά την ΑΕ Χαρίεσσας απέστειλε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Βασίλης Στογιάννης, δηλώνοτνας παράλληλα πως σταματά το ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά :

“Θα θελα μέσω του SportsUp να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση της ΑΕ Χαρίεσσας και τους φιλάθλους της ομάδας, για την εκτίμηση και τη συμπαράσταση που μου έδειξαν κατά τη διάρκεια του τραυματισμού αλλά και της αποθεραπείας. Η εκτίμηση βεβαίως είναι αμοιβαία!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι είναι φανταστικά παιδιά και χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν, θέλω να πω πως ήταν τιμή έστω και για λίγο να υπάρξω συμπαίκτης με δύο από τους μεγαλύτερους παίκτες στον νομό, τον Γιώργο Κασαπίδη και τον Παύλο Τσάλμα. Άνθρωποι με ξεχωριστή νοοτροπία μα πάνω από όλα ήθος!

Τελευταίο θα αφήσω τον προπονητή Γιάννη Χατζηαθανασίου, γιατί είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Εξαιρετικός ως τεχνικός μα πάνω απ όλα άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο και τους παίκτες του. Είναι τίμιος και αδαμάντινος χαρακτήρας, με στήριξε (όχι μόνο εμένα βεβαίως) και θεωρώ πως ότι και να πεις για αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο… Είναι προπονητής με όλη τη σημασία της λέξεως και όχι σαν κάποιους άλλους που είναι δήθεν προπονητές. Πήρε μια ομάδα διαλυμένη και την έκανε ΟΜΑΔΑ με νοοτροπία πρωταθλήτριας, ασχέτως αν δεν επιτευχθεί ο στόχος.

Μια μεγάλη συγνώμη τέλος που δεν μπόρεσαν να βοηθήσω όσο ήθελα για να πετύχει η ομάδα τους φετινούς της στόχους.”

Κλείνοντας τη συνομιλία μας, ο έμπειρος αμυντικός μας τόνισε πως το συγκεκριμένο ευχαριστήριο είναι ως επίλογος στην καριέρα του, καθώς αποφάσισε να μην παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected