ΕΠΣ Πέλλας

Ο Αετός Σκύδρας επιστρέφει δυναμικά!

12189873_1065351290164492_3481702113355536863_nΤην άνοδο του στην Α Ερασιτεχνική, πανηγυρίζει ο Νέος Αετός Σκύδρας!

Η ιστορική ομάδα, με σημαντικό παλμαρέ σε Γ και Δ Εθνική, στην οποία αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επιστρέφει δυναμικά στα δρώμενα της ΕΠΣ Πέλλας.

Το συγκρότημα του Κώστα Μποζίδη πήρε σπουδαίο διπλό στον τρίτο της βαθμολογίας Μέγα Αλέξανδρο Εσωβάλτων και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο της Β Ερασιτεχνική, που του δίνει αυτόματα το εισιτήριο για την Α της νέας περιόδου. Στην κορυφή τερμάτισε ο Άρης Αθύρων ενώ οι δύο ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία από τον 1ο όμιλο είναι ο Ακρίτας Σωσάνδρας και η Αστραπή Ζέρβης.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής Κώστας Μποζίδης δήλωσε στο aridaianews:

«Αρχικά Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για την τιμή που μου έκαναν και ήρθαν να αγωνιστούν σε αυτή την ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που στήριξαν αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε εγώ και ο πρόεδρος Αλέξης Γαβριηλίδης για να ξεκινήσει αυτή η ομάδα από το μηδέν. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την υπερπροσπάθεια που έκαναν όλη την σεζόν αλλά ιδιαίτερα σήμερα, μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια παρά πολύ καλή ομάδα. Συνεχίζοντας να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε και μας βοήθησε να φτάσουμε σε αυτή την μεγάλη νίκη. Και τέλος να ευχηθώ καλή και γρήγορη ανάρρωση στον αρχηγό μας Κώστα Ινεμπολίδη για τον σοβαρό τραυματισμό του, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει νωρίς από το γήπεδο».

Ο πρόεδρος Αλέξης Γαβριηλίδης δήλωσε:

«Συγχαίρω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου γι’ αυτή τη τόσο σημαντική νίκη που πέτυχαν και έφεραν την ομάδα μας στην Α’ Κατηγορία. Έδωσαν όλοι το 110% των δυνατοτήτων τους και κέρδισαν άξια την άνοδο. Προσωπικά θέλω να την αφιερώσω σε έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο με μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ο οποίος μας έκανε την τιμή να φορέσει την φανέλα της ομάδας μας και να προσφέρει τα μέγιστα. Ο λόγος για τον αρχηγό της ομάδας μας Κώστα Ινεμπολίδη ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής του καριέρας στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Του αφιερώνω τη νίκη – άνοδο, του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και δηλώνω ότι θα ήταν μεγάλη μου τιμή να συνεχίσει να προσφέρει ότι μπορεί στην ομάδα μας, αυτή τη φορά από όποιο πόστο της διοίκησης θέλει. Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και να ευχηθώ καλή επιτυχία στον αγώνα μπαράζ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected