Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Προ των πυλών ο Βαζάκας!

e95c8ecbd1b2a8d6a15cffd016419642_vazakasΜετά τις τρεις διαδοχικές ήττες ο Τύρναβος ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Μίλτος Ζιάκας παραιτήθηκε και η διοίκηση αναγκάστηκε να ψάξει τον αντικαταστάτη για τα τελευταία πολύ κρίσιμα πέντε ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr νέος τεχνικός αναλαμβάνει από την Τρίτη (29/3) ο Γιώργος Βαζάκας. Ο έμπειρος τεχνικός θα προσπαθήσει να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών και παράλληλα να αφήσει τη δική του σφραγίδα σε μία πολύ δύσκολη και οριακή στιγμή για την ομάδα.

Ο Τύρναβος για να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή θα πρέπει να κερδίσει τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν και να πάρει ένα έστω μακριά από την έδρα του.

Την Τρίτη όλο το ποδοσφαιρική τμήμα έχει ενημερωθεί να είναι στις 15:30 στο γήπεδο του Τυρνάβου και στις 16:00 θα ξεκινήσει η προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βαζάκα.

Από το παλιό τιμ παραμένει μόνο ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος προπονητής τερματοφυλάκων Θανάσης Τζουβάρας και λογικά θα αποκτηθεί και ένας γυμναστής της επόμενες ημέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected