Κατηγορίες
Γενικά

Φίλιππος Μελίκης – ΑΣ Ειρηνούπολης 2-4

DSCN0130Δεν έφτανε τελικά η νίκη στον ΑΣ Ειρηνούπολης, ο οποίος τερμάτισε τελικά στην 2η θέση, έναν βαθμό πίσω από τον ΦΑΣ Νάουσα.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη, έτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα μέχρι τη σημερινή τελευταία αγωνιστική, έχασε ουσιαστικά την πρωτιά λόγω της εντός έδρας ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας (3-3) ενώ στα αξιοσημείωτα είναι πως δεν έχασε και στα δύο ματς με τους πρωτοπόρους.

Στα θετικά για τους περσινούς πρωταθλητές, το “Χρυσό Παπούτσι” που κατέκτησε ο Κώστας Έξαρχος, ο οποίος με τα δύο τέρματα που σημείωσε σήμερα κόντρα στον Φίλιππο Μελίκης έφτασε τα 24 και χρίστηκε πρώτος σκόρερ της φετινής Α1 Ερασιτεχνικής.

Από την άλλη πλευρά, ο Φίλιππος αγωνίστηκε για το γόητρο και η νέα σεζόν θα βρει τους “ερυθρόλευκους” στην Α2 Ερασιτεχνική. Πολλά τα λάθη βεβαίως, πολλές οι παραλείψεις, ωστόσο είναι ένας σύλλογος με πολύ γερές βάσεις και μόνο το γεγονός πως διατηρεί σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό στις Ακαδημίες, το μέλλον είναι μόνο ευοίωνο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με τέρμα του Θανάση Ανδρίτσου, ο οποίος έφτασε τα 9 στο πρωτάθλημα και κατετάγη δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Αντώνη Πιτσάβα που σημείωσε 12.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με σκόρερ τον Αργύρη Τούφα (32′), το δεύτερο τέρμα του αμυντικού με τους “τζιαλορόσι” και ουσιαστικά το τελευταίο καθώς ο Ναουσαίος αμυντικός θα επιστρέψει (όπως και οι Ναυρινιάδης, Νικολαΐδης) στη ΠΑΕ Βέροια, απ όπου και αποκτήθηκαν ως δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο και η ανατροπή που επεδίωκε η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη ήρθε στο 57′ με αυτογκόλ αμυντικού των γηπεδούχων μετά από γέμισμα του Κουκουράκη στην περιοχή.

Στο 69′ ο Έξαρχος σημείωσε το 1-3 και πήρε “κεφάλι” στον πίνακα των σκόρερς, για να εδραιωθεί για τα καλά στο 84′ όταν “έγραψε” το 1-4.

Οι “ερυθρόλευκοι” μείωσαν σε 2-4 στο 88′ με σκόρερ τον Τσιώμο (το τέταρτο για τον επιθετικό του Φίλιππου), το οποίο έμελλε να είναι και το τελευταίο της σεζόν για την ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Τζιάλι (72′ Μπούθας), Κουτσημπασόπουλος, Ντόβας, Περπερίδης, Μηλιώτης, Μαμουτόπουλος (46′ Γαβριηλίδης), Μιχαηλίδης, Τσιώμος, Πιτσάβας, Ανδρίτσος.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Θεοδωρίδης, Χουϊλουλίδης, Τενεκετζή, Τούφας, Παπαδόπουλος Λ. (54′ Κουκουράκης), Παπαδόπουλος Ν. (77′ Παπαϊωάννου), Ναυρινιάδης, Νικολαΐδης (72′ Βούλγαρης), Καρυπίδης, Έξαρχος, Πασχάλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected