Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Άρης – Εορδαϊκός 3-2

arisΗ τυπική κατάκτηση της πρώτης θέσης έπρεπε να γιορταστεί με τον σωστό τρόπο στο «Βικελίδης». Όπως και έγινε. Ο Άρης πρόσφερε όμορφο θέαμα στον αγώνα με τον Εορδαϊκό παίζοντας πολύ καλά επιθετικά και… κακά αμυντικά, νίκησε 3-2 και πλέον ετοιμάζεται  ΜΟΝΟ για τη μάχη της αδειοδότησης. Εντός γηπέδου πέτυχε πολύ εύκολα τον μεγάλο του στόχο…

Για να νικήσει τον αρκετά ανταγωνιστικό Εορδαϊκό, χρειάστηκε να μείνει πίσω στο σκορ. Στο 11’ ο Χαραλαμπίδης με σουτ εκτός περιοχής και μετά από λανθασμένη απόκρουση του Τζινάρ έκανε το 0-1΄. Η αντίδραση του Άρη, όπως και σε πολλά ακόμα παιχνίδια που προηγήθηκε ο αντίπαλος, ήταν εντυπωσιακή και αποτελεσματική.

Γκολ στο 14’ ο Μελισσάς, γκολ και ο Τάτος στο 22’ και η ανατροπή είχε γίνει. Πλέον ήταν θέμα και διάθεσης να έρθουν και άλλα γκολ.

Στο 45’ ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσουμάνη και εκτέλεσε εύστοχα ο Καπνίδης.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία. Τουλάχιστον έτσι έμοιαζε με τον Άρη να ελέγχει το ρυθμό στα πρώτα λεπτά. Τα πάντα άλλαξαν στο 67’ όταν ο Εορδαϊκός μείωσε με τον Μαυροματίδη σε 3-2 και έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια του αγώνα.

Η ομάδα της Πτολεμαϊδας ανέβασε την απόδοσή της, κέρδισε τη μάχη στο χώρο του κέντρου και απείλησε με ισοφάριση τους γηπεδούχους. Το 3-3 δεν έγινε ποτέ και ο Άρης πανηγύρισε μία ακόμη νίκη και μαζί την τυπική κατάκτηση της πρώτης θέσης.

σε λίγο οι συνθέσεις…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected