Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Νηρέας Βέροιας 1-1 (photos)

IMG_7468Ισόπαλο το παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας, ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε τον Νηρέα Βέροιας που ήθελε τη νίκη ώστε να έχει αβαντάζ στην τελευταία αγωνιστική.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Παυλίδη για να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει αφενός μεν να κερδίσει την Νέα Γενεά Νικομήδειας και αφετέρου να ηττηθεί ή να φέρει ισοπαλία ο Φίλιππος Μέσης, ο οποίος αγωνίζεται εντός έδρας με την ΑΕΠ Βέροιας.

Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” παραχώρησαν την πρώτη ισοπαλία στην έδρα τους τη φετινή σεζόν και εκτός απροόπτου θα ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα στη 10η θέση

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

6′ Κεφαλιά του Κουτσούκη, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μυλώση.

9′ Σουτ του Αντωνιάδη έξω από την περιοχή, απομάκρυναν σωτηρία οι αμυντικοί του Νηρέα σε κόρνερ.

10′ Εκτέλεση κόρνερ για τον Αστέρα, ο Λασκάρογλου δοκίμασε το σουτ στο δεύτερο δοκάρι, απέκρουσε όμως θεαματικά ο Πάνου.

14′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρηγόπουλου, νέα απόκρουση του Πάνου.

22′ Σουτ του Ρόκο, η μπάλα πέρασε άουτ

IMG_747433′ Σουτ του Φραδέλου που κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μυλώση.

41′ Εκτέλεση φάουλ του Κουβατσίδη  από το κέντρο του γηπέδου, απέκρουσε δύσκολα με γροθιές ο Πάνου σε κόρνερ.

44′ ΓΚΟΛ! Ετέλεση φάουλ του Κουβατσίδη, έγινε αποδέκτης της μπάλας ο Χολέβας, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Σερασκιέρης μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

46′ Δυνατό σουτ του Ρηγόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πάνου.

53′ ΓΚΟΛ! Λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Τζίρος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση και από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1).

56′ Δυνατό σουτ του Γαλάνη από πλάγια θέση μπλόκαρε τη μπάλα ο Πάνου

57′ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Ρόκο από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και κατέληξε άουτ

61′ Εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη στο δεύτερο δοκάρι, ο Σερασκιέρης έκανε την κεφαλιά – πάσα προς την μικρή περιοχή, αλλά ο Ρηγόπουλος δεν πρόλαβε να πλασάρει σε κενή εστία.

65′ Δυνατό σουτ του Λασκάρογλου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Πάνου.

72′ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Γαλάνη, απέκρουσε σωτηρία ο Πάνου σε κόρνερ.

73′ Σουτ του Λασκάρογλου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

74′ Αποβολή του Πάνου με απευθείας κόκκινη σε δυνατό φάουλ στον Αντωνιάδη που έφευγε μόνος του στην αντεπίθεση, προ στη γραμμή της περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουβατσίδης αλλά  η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδώρου.

76′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να διπλασιάσει τα τέρματα του, ο Παπαδόπουλος σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά απέκρουσε σωτηρία ο Θεοδώρου

82′ Σουτ του Αντωνιάδη από το ύψος της περιοχής η μπάλα πέρασε δίπλα από αριστερό δοκάρι.

86′ Μεγάλη ευκαιρία από πλευράς Νηρέα αυτή τη φορά. η προβολή του Αβετίδη στο ύψος της μικρής περιοχής, κατέληξε πάνω από οριζόντιο δοκάρι του Μυλώση.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν και πέντε οικογένειες Συρίων με τα παιδιά τους, που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο της Αγίας Βαρβάρας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Αγροτικού Αστέρα, Σπύρου Κωτσιαντή.

IMG_7460

Διαιτητής της αναμέτρησης o κ. Παπαδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Παυλίδη Θ.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Μυλώσης, Κουβατσίδης, Λασκάρογλου, Εμμανουηλίδης, Χολέβας (46′ Γαλάνης),  Ζέρβας, Σερασκιέρης, Ρηγόπουλος (62′ Παπαδόπουλος), Αντωνιάδης, Κοντογιάννης (76′  Παρασκευαϊδης), Χατζηνικολάου.

Α.Σ ΝΗΡΕΑΣ (Γιάννης Παυλίδης): Πάνου, Κουτσούκης, Χερίδης  (84′ Ουλούμης), Αβετίδης, Θεοδώρου, Γιαννακίδης, Ρόκο (80′ Γιώτας), Γκιάλπη, Φραδέλος, Ματελόπουλος (34′ Τζίρος), Κωστογλίδης

περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected