Κατηγορίες
Football League

Κλήση του Τριανταφυλλάκου σε απολογία γιατί έστειλε ευχές μέσω της κάμερας!

triantafyllakos-21979Ενώπιον του αθλητικού δικαστή κλήθηκε να παραστεί την Πέμπτη 14/04 ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος και ο λόγος δε μπορεί καν να περάσει από το μυαλό σας.

Ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, όπως γράφει το serressport.gr, είχε σκοράρει στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό και ακολούθως φόρεσε μία μπλούζα που έγραφε: «Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας. Ρούτσης-Στεργιανός», ευχόμενος έτσι στους δύο συμπαίκτες του που έγιναν πατέρες tiw prohgo;ymenew hm;erew. Σύμφωνα, λοιπόν, με το κατηγορητήριο, καλείται γιατί δεν τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή!

Συγκεκριμένα, το άρθρο 10 παρ. 6στ. του Πειθαρχικού Κώδικα αναφέρει:

«Η χρήση οπτικών μέσων (π.χ. βίντεο, φωτογραφίες), ως αποδεικτικού υλικού, επιτρέπεται, αυτεπαγγέλτως ή κατόπιν καταγγελίας από οποιαδήποτε ΠΑΕ της ίδιας κατηγορίας, αποκλειστικά και μόνο στις εξής περιπτώσεις: α) διαπίστωση λανθασμένης αναγραφής υπαίτιου ποδοσφαιριστή (ταυτότητας προσώπου παραβάτη), β) παράβαση η οποία διεπράχθη και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή διότι διέλαθε της προσοχής του διαιτητή. Στις περιπτώσεις αυτές είναι υποχρεωτική η κλήση σε απολογία».

Η κλήση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 14/4/2016 και ώρα 10:30:

Τον ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1,2,3, 4,5, 6, 10 παρ. 1 περ. α΄ΙΙΙ, 2β, 6στ΄. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, Κανόνα 4 των Κανόνων Παιχνιδιού 2015­2017, σε συνδ. Με Απόφαση 1 του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου, 13 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ της αγωνιστικής περιόδου 2015­2016 και και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων (αγώνας της 3­4­2016 με ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ)».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected