Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Άρης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-0

aris

Μπορεί ο Άρης να μην είχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον και ο Νίκος Αναστόπουλος να έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες εκτός της… πρώτης γραμμής, μπορεί και το Βυζάντιο να καιγόταν για το θετικό αποτέλεσμα αλλά οι κίτρινοι δεν χάρίστηκαν. Σοβαροί, πειθαρχημένοι και με μεγάλη διαφορά ποιότητας, έφτασαν στη νίκη με 2-0.

Όπως γράφει το metrosport.gr, o Άρης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου και γρήγορα δημιούργησε τις ευκαιρίες να σκοράρει. Γρήγορα βρήκε και τον τρόπο να φτάσει στο πρώτο γκολ με τον Ν’λουντούλου να κάνει τη σέντρα και τον Κυβελίδη να πλασάρει στην κίνηση για να γίνει το 1-0.

Ο Άρης δεν έριξε το ρυθμό του αλλά παρότι σοβαρός, δεν ήταν και όσο αποτελεσματικός θα ήθελε χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο και τρίτο γκολ.

Τελικά κατάφερε να φτάσει στο 2-0 με σκόρερ πάλι τον Κυβελίδη στις καθυστερήσεις.

Συνθέσεις

Άρης: Τζινάρ, Βουτσιάς, Μαζουλουξής, Ρόβας, Μελισσάς, Καζναφέρης, Ντόγος (79΄Ντούνης), Ν΄Λουντούλου, Κυβελίδης, Τάτος (77΄Καπνίδης), Κωνσταντινίδης (70΄Κόκε)

Βυζάντιο: Καγγελίδης, Καζαντζίδης, Γαλακτερός (83΄Περσίδης), Πόπτσης, Δαγκούλης, Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος (74΄Τοπάλλι), Αποστολίδης, Τσίλογλου, Τερζίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected