Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ρήγας Φεραίος – Πιερικός 2-2

089aa551214afd574fc1d460e7abca67_LΟ Ρήγας Φεραίος προηγήθηκε νωρίς και πήρε αέρα δύο τερμάτων, με σκόρερ τον Κορέτα που έφθασε σε διψήφιο αριθμό γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά ο Πιερικός σκόραρε δύο φορές στο Βελεστίνο και έτσι, σε ματς αδιάφορο βαθμολογικά, πήρε ισοπαλία με σκορ 2-2.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη διατήρησε την 6η θέση και το +3 από τους Κατερινιώτες.

Ο Ρήγας Φεραίος είχε την πρώτη καλή φάση με σουτ του Κορέτα στο 5′ που έδιωξε σε κόρνερ ο Φιρινίδης και έφθασε νωρίς στο πρώτο γκολ. Στο 11ο λεπτό, από πάσα του Πάσχου, ο Κορέτα με διαγώνιο σουτ από δεξιά στη γωνία της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ. Ένα σουτ του Καράμπελα στο 19′ δεν απείλησε τον Κεφαλά και λίγο αργότερα το 2-0. Συγκεκριμένα στο 21′ από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Σέττος βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ του Πιερικού και …έδωσε το γκολ στον Κορέτα, ο οποίος σαν σε προπόνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα μακρινό σουτ του Αποστολίδη δίχως στόχο και στο 28′ μείωσαν όταν από λάθος του Γκάγκα, επωφελήθηκε ο Κωνσταντίνου που σκόραρε για το 2-1. Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πιερικός μπήκε καλύτερα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

Στο 47′ ο Δαδάκος βγήκε μόνος απέναντι από τον Κεφαλά αλλά αστόχησε, στο 48′ ύστερα από κόρνερ, σουτ του Πέεφ έφυγε λίγο άουτ και στο 58′ σέντρα-σουτ του Κουρούπη απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο τερματοφύλακας του Ρήγα Φεραίου. Στο 62′ ο Κατσιαμήτας πέρασε αλλαγή στον αγώνα και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, σημείωσε την ισοφάριση. Πέρασε τον Κεφαλά και πλάσαρε σε κενή εστία. Από εκεί και πέρα, έπεσε ο ρυθμός. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Γουτούλη στο 77′ και σέντρα-σουτ του Χατζηαθανασίου στο 84′ που δεν είχαν στόχο. Το 2-2 είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για τους “κυανόλευκους” του Βελεστίνου κόντρα σε αντίπαλο με “βαριά φανέλα” και το σύνολο του Λάκη Μπακάλη κράτησε την 6η θέση της κατάταξης, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας (68′ Αποστολίδης), Σπαθής, Γούτσιος, Τσίπη, Χατζής (68′ Γουτούλης), Πάσχος, Κορέτα, Ζενούνι, Σέττος (73′ Λάμπρου).

Πιερικός: Φιρινίδης (46′ Γκεβρέκης), Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Αποστολίδης, Δαδάκος, Καράμπελας (62′ Κατσιαμήτας), Τσιώλης (46′ Πέεφ)

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected