Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρόεδρος Αιγινιακού : “Η επιτυχία ήρθε μέσα από το οικογενειακό κλίμα!”

13001149_1095099277229581_6666628433514915325_nΗ τεράστια εκτός έδρας του Αιγινιακού μέσα στην Άρτα επί του Καραϊσκάκη πανηγυρίστηκε έξαλα από τους δεκάδες φίλους της ομάδας της Πιερίας που ταξίδεψαν στην πόλη της Ηπείρου, αφού σηματοδοτεί την επιστροφή στη Β΄εθνική κατηγορία.

Ο Αιγινιακός γράφοντας τη δική του ιστορία, επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες και είναι ίσως από τις λίγες ομάδες (άν όχι η μοναδική) που επιστρέφει άμεσα στη Β΄ Εθνική χωρίς να ταλαιπωρηθεί για χρόνια στις…γειτονιές των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

karanikolasΟ πρόεδρος της ομάδας του Αιγινίου Γιώργος Καρανικόλας, μίλησε στο Pieriasport για την μεγάλη επιστροφή:

«Μπορεί να έχουμε ακόμη 3 αγωνιστικές στις οποίες θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την ίδια σοβαρότητα που δείξαμε σε όλη τη φετινή χρονιά, μπορώ όμως να πω ότι είμαστε ήδη στη Β΄εθνική κατηγορία.

Είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για το Αιγινιώτικο ποδόσφαιρο. Γινόμαστε η πρώτη ομάδα που πέφτει στη Γ΄εθνική και την ίδια χρονιά ανεβαίνει και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την πολύ μεγάλη τους προσπάθεια, τον προπονητή μας τον Περικλή Αμαντίδη, τον μεγάλο μας χρηματοδότη Γιάννη Νιώπα και τους φιλάθλους μας που σήμερα έδειξαν την δυναμική τους ενισχύοντας με την παρουσία τους την ομάδα, πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Πιερία!

Θέλω να τονίσω ότι ήμασταν σα γροθιά, όλοι ενωμένοι σαν μια οικογένεια και ότι καταφέραμε, το καταφέραμε όλοι μαζί γι αυτό και η τεράστια αυτή μας επιτυχία, μας κάνει όλους υπερήφανους, χαρούμενους και αισιόδοξους για το μέλλον!»

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected