Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Συμπληρώνεται το παζλ των αντιπάλων του ΦΑΣ Νάουσα

ΕΠΣ-ΚΙΛΚΙΣΜία εκκρεμότητα απέμεινε όσον αφορά την τετράδα που θα συμπληρώσει το παζλ του 3ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Μετά την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Πέλλα (Αλμωπός Αριδαίας), Ημαθία (ΦΑΣ Νάουσα) και Χαλκιδική (Στρατώνι), απομένει ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς, ανάμεσα στο πρωτοπόρο ΠΑΙΚΟ Γουμένισσας και τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.

Όπως γράφει σχετικά ο maxitis.gr, μετά τον Επτάλοφο, που προκρίθηκε χάρη στην νίκη επί της ΑΕ Πολυκάστρου, ήταν η σειρά του ΠΑΙΚΟΥ Γουμένισσας να «σφραγίσει» το δικό του «εισιτήριο» σε ουδέτερη έδρα κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, μετά την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι (5-4, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας που δεν άλλαξε στην παράταση).

Η αναμέτρηση ορίστηκε για το Σάββατο 23/4 και ώρα 16.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Γουμένισσας και σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΝΕ, τότε θα διεξαχθεί και δεύτερος τελικός σε ουδέτερη έδρα. Αν όμως οι γηπεδούχοι επικρατήσουν, τότε στέφονται αυτόματα πρωταθλητές και θα συμπληρώσουν το καρέ του ομίλου για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected