Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πάλι καλά που υπάρχει κι ο…μάγος Σάντσες! (vid)

_89382340_alexissanchez1Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αλέξις Σάντσες που σκόραρε και τα δύο γκολ της, η Άρσεναλ επικράτησε στο “Emirates” της Γουέστ Μπρομ και προσπέρασε τη Σίτι στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Είχε αρχίσει να αισθάνεται μία έντονη έλξη από την αγαπημένη της θέση- την τέταρτη: έχοντας τερματίσει έξι από τις δέκα τελευταίες σεζόν στη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, η Άρσεναλ έμοιαζε καταδικασμένη (έτσι όπως παίζει εσχάτως) να καταλήξει και πάλι εκεί. Η Μάντσεστερ Σίτι με αντεπίθεση διαρκείας την είχε προσπεράσει και τα φίδια είχαν αρχίσει να ζώνουν τον Αρσέν Βενγκέρ.

Γι’ αυτό το λόγο, το σημερινό, εξ αναβολής, παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ ήταν από αυτά που στο Νησί αποκαλούν must- win. Και οι «Κανονιέρηδες» εν τέλει νίκησαν.

Χάρη σε δύο υπέροχα τέρματα (ένα με ατομική ενέργεια και «τούβλο» εκτός περιοχής στο 6′ κι ένα απευθείας φάουλ στο 38΄) του σεληνιασμένου τον Απρίλιο Αλέξις Σάντσες, η ομάδα του Βενγκέρ έφτασε τους 63 βαθμούς (61 έχουν οι «Πολίτες»), τέσσερις στροφές πριν από το φινάλε.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected