Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τα εργομετρικά του ΦΑΣ Νάουσα και τα επόμενα φιλικά (photos)

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών του ΦΑΣ Νάουσα, ώστε ο Βαγγέλης Ντίσιος να έχει μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές.

Η σημερινή προπόνηση είχε τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από τις καθιερωμένες καθώς ο Σύμβουλος Αξιολόγησης κ. Αντώνης Γρηγοριάδης (Εργοφυσιολόγος και ειδικός στην Αθλητική Διατροφή στην εταιρία CORPUS) βρέθηκε με τα απαραίτητα σύνεργα στο ΔΑΚ Νάουσας και προχώρησε στη δειγματοληψία αίματος από όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες της ομάδας.

Το SportsUp παρακολούθησε τη συγκεκριμένη διαδικασία και ομολογουμένως εντυπωσιαστήκαμε από την εξαιρετική τεχνογνωσία αλλά και τα άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα που προέρχονται από μια τέτοιου είδους ανάλυση, που φτάνει στο 100% επιτυχίας. Όπως μας ανέλυσε ο κ. Γρηγοριάδης, η συγκεκριμένη μέτρηση γίνεται κυρίως στον φυσικό χώρο (γήπεδο) απ όπου προκύπτουν τα ιδεώδη αποτελέσματα, σε αντίθεση με κάποιον διάδρομο γυμναστικής για παράδειγμα που δεν μπορεί να δώσει τα ανάλογα συμπεράσματα.

Από τις συγκεκριμένες μετρήσεις, ο προπονητής της ομάδας θα σχηματίσει καταρχάς την εικόνα για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και στη συνέχεια θα σχεδιάσει ένα πλάνο προπονήσεων εναρμονισμένο με την παραπάνω εικόνα ώστε να μπορεί στη συνέχεια να πάρει το 100% από τον κάθε παίκτη, έχοντας ως “μπούσουλα” τα δεδομένα που προέκυψαν από τα εργομετρικά.

Tα δύο φιλικά και η εκκρεμότητα

Όπως προκύπτει από το σημερινό ρεπορτάζ, ο ΦΑΣ Νάουσα θα δώσει τουλάχιστον δύο φιλικές αναμετρήσεις μέχρι τον πρώτο αγώνα των μπαράζ στο Στρατώνι (15/5).

Το Σάββατο 23/4 και ώρα 17.00 οι “κυανόλευκοι” θα αγωνιστούν στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης με τον νταμπλούχο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Μακεδονικό ενώ το Σάββατο 7/5 θα μεταβούν στην Πιερία για να αντιμετωπίσουν τον επίδοξο πρωταθλητή της γειτονικής Ένωσης, Διαγόρα Σεβαστής.

Παράλληλα, αναμένεται η οριστικοποίηση του φιλικού με την ΠΑΕ Βέροια τη Μεγάλη Τρίτη 26/4 και τότε θα προκύψει η έδρα και η ώρα του αγώνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected