Κατηγορίες
Super League 1

Φιλικό του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν στα πλαίσια των 90 χρόνων

paokgrobarifouter3ns6Οριστικοποιήθηκε η τέλεση του φιλικού αγώνα ανάμεσα στους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και αυτούς της Παρτιζάν στην Τούμπα, στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του Δικεφάλου.

Οι επαφές ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και το φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους, στις 27 ή στις 30 Μαΐου. Η ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί, αφού ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα των play off του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όπως γράφει το onsports.gr, τις επόμενες ημέρες ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες που αφορούν το φιλικό παιχνίδι για το οποίο θα κληθούν πρώην παίκτες του Δικεφάλου από όλες τις γενιές. Το πιθανότερο είναι να αγωνιστούν δυο διαφορετικές 11αδες με αλλαγές ώστε να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όσο το δυνατό περισσότερους.

Για την διεξαγωγή του φιλικού ενημερώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ) και ο Ιβάν Σαββίδης (που στηρίζει την προσπάθεια) σε συνάντηση που είχε με μέλη του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών, σε κοσμικό bar της Θεσσαλονίκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected