Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Θεσπρωτός – ΑΕ Φαρκαδόνας 5-1 (photos)

8bUzGLFΟ Θεσπρωτός μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα του Λιμανιού, επικράτησε με άνεση 5-1 της Φαρκαδόνας, που κι εκείνη ήρθε στην Ηγουμενίτσα με σημαντικά προβλήματα.

Την παραίτηση του προέδρου Σάββα Θωμάζου ακολούθησε η φυγή αρκετών παικτών.

Οι κιτρινόμαυροι κυριάρχησαν απόλυτα στα πρώτα 60 λεπτά του σημερινού αγώνα, σκοράροντας πέντε φορές, έχοντας χάσει και αρκετές ευκαιρίες, ενώ στο τελευταίο ημίωρο κατέβασαν ταχύτητα, με τη Φαρκαδόνα να βρίσκει την ευκαιρία στο τέλος να μειώσει σε 5-1.

Στο 9′ ο Καβαλλάρης με πολυ ωραίο σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Γεωργίου για το 1-0 του Θεσπρωτού.

Στο 25΄ο Νάκος με κοντινό σουτ μετά από λανθασμένο διώξιμο του Γεωργιάδη έκανε το 2-0.

Οι Μήτσης και Μώκος έχασαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ, ενώ στην απέναντι πλευρά ο Ψύρρας νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Σκάρπο, που μαζί με τον Βαγγελή αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι του Θεσπρωτού

Τελικά στο 37′ ο Πανταζής έδωσε έτοιμο γκολ στον Νάκο για το 3-0.

Στο 45′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μήτση ο Ντόκος πήδηξε ανενόχλητος, γράφοντας με κεφαλιά το σκορ ημιχρόνου (4-0). Έτσι συνδύασε με γκολ την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 8μηνη απουσία λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Ο Θεσπρωτός έδειξε την ίδια διάθεση και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Καβαλλάρης, Μήτσης και κυρίως ο Ντόκος είχαν ευκαιρίες για ένα ακόμα τέρμα. Τελικά αυτό ήρθε από το Νάκο (τρίτο προσωπικό) μετά απο συνδυασμό των Ντόκο-Καβαλλάρη. Ο επιθετικός του Θεσπρωτού πέρασε και τον Γεωργίου και πλάσαρε εύστοχα στο 63′.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Τσικρικά στο 90′ για το τελικό 5-1

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Σκάρπος, Ηλίας, Μήτσης, Μητσέλος, Καρύδης(62′ Βαγγελής), Μώκος, Πανταζής, Πολυχρονάκης, Νάκος, Καβαλλάρης, Ντόκος

Φαρκαδόνα: Γεωργίου, Γεωργιάδης, Γιώτας, Ξανθός, Γρηγορίου, Ρέντζιλας, Νάκος, Τσικρίκας, Καπράλος, Ψύρρας, Ιακωβάκης

περισσότερες φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected