Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Τύρναβος – Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0

a87b9188c3774f378ff69b7544eaf791_DSC_0111Ένα δυνατό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Τύρναβο, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται, στο ντέρμπι της Λάρισας στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Αρκετός ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι, που δεν διεκδίκησε όμως δάφνες ποιότητας.

Και τα δύο σωματεία καίγονταν για τους βαθμούς της νίκης, δυστυχώς όμως το τελικό 0-0 δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες.

Αμφότερες ήθελαν τη νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή, ωστόσο μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα βρίσκονται πιο κοντά στον υποβιβασμό, με τον Οικονόμο να διατηρεί ακόμη κάποιες ελπίδες για παραμονή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Οικονόμος πατούσε καλύτερα στο γήπεδο με τον Τύρναβο να είναι πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται όμως να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η αποστολή του Οικονόμου κατέθεσε ανθοδέσμη στην προτομή του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα, που βρίσκεται στο γήπεδο του Τυρνάβου.

Το φίλμ του παιχνιδιού

5’ Σέντρα του Καραγκούνη από αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Αγρόδημο, θα κάνει καλό σουτ με τη μπάλα να περάνει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Παπαγιάννη
8 Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Λουγκου με δυσκολία σε κόρνερ ο Γούπος
15 Μακρινό πολύ καλό σουτ του Γκαμπέτα σε κόρνερ ο Παπαγιάννης
24 Πολύ καλό σουτ του Λίταινα έξω από την περιοχή λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γούπου
35 Σουτ του Σβερκούλη έξω από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει στον Σιάτρα και να περνάει δίπλα απ το δοκάρι του Γούπου.
61 Σουτ του Λίταινα μετά από σέντρα του Βούζα στα χέρια του Γούπου
65 Εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου από αριστερά η μπάλα μετά από κεφαλιές φτάνει στο Αγρόδημο που θα σουτάρει ψιλά άουτ
74 Ο Λίταινας από κοντά δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Γούπο στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Τυρνάβου μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.
82 Σουτ του Λίταινα από πολύ κοντά αποκρούει σωτήρια ο Γούπος.

Συνθέσεις

Τύρναβος 2005 (Γκανδρής): Παπαγιάννης, Γελαλής, Μπαρούτας, Καρλιάμπας, Καρατάσιος, Λούγκος, Σβερκούλης (80΄ Κόκκορας), Μανιώτης, Βούζας, Λίταινας, Τσιάγκος (50’ Νούσιος).

Οικονόμος Τυρναβός (Καλτέκης-Φώλλας): Γούπος, Μάνικος (64’ Βελετάνης), Μαχαίρας, Σιάτρας, Κορομηλάς, Αγρόδημος, Παπαγεωργίου, Γκαμπέτας, Σενκάι, Καμπέρης (81’ Καψιώχας), Καραγκούνης.

radioelassona.gr, φωτ. από athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected