Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εξαφανίστηκε κάθε φανέλα της Λέστερ ανά τον κόσμο!

Leicester-font-b-City-b-font-font-b-Jersey-b-font-15-16-VARDY-home-blue

Όλος ο κόσμος θέλει να αγοράσει μια φανέλα της Λέστερ. Οι επίσημες εξαντλήθηκαν!

Κάθε σύλλογος στην αρχή της σεζόν κάνει παραγγελίες από την εταιρεία αθλητικών ειδών με την οποία συνεργάζεται ώστε να βγει η χρονιά. Που να είχαν προβλέψει, όμως, οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι τον φετινό ( καλό) χαμό; Παρήγγειλαν κάμποσες φανέλες Βάρντι και Μαχρέζ, μερικές του Μόργκαν και του Ντρινκγουότερ, κάτι λίγες του Σμάιχελ, που να βγει η σεζόν;

Όπως, λοιπόν, ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Λέστερ οι φανέλες των ποδοσφαιριστών της ομάδας εξαντλήθηκαν. Η ζήτηση, όπως είναι λογικό, ήταν πάρα πολύ μεγάλη, καθώς κυρίως οι οπαδοί της ομάδας θέλουν έστω μια φανέλα ως ελάχιστο ενθύμιο αυτής της καταπληκτικής σεζόν, που όλοι πια θέλουν να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως γράφει το sdna.gr, όποιος θέλει από ‘δω και πέρα φανέλα παίκτη της Λέστερ θα πρέπει να αναζητήσει… μαιμού ή κάποια από δεύτερο χέρι. Ακόμα πιο περιζήτητη, βέβαια, αναμένεται να γίνει αυτή της επόμενης σεζόν, με την οποία η ομάδα θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected