Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Κροίσος” γίνεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι σε περίπτωση που η Λέστερ κατακτήσει τον τίτλο!

at8sADRIpZ4hTKIVkPAbΗ Λέστερ βρίσκεται μια ανάσα από το θαύμα και αν τελικά κατακτήσει τον τίτλο στην Premier League, ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα εισπράξει εξωπραγματικά μπόνους.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, μπορεί να έφυγε ως αποτυχημένος από την Ελλάδα, αλλά όταν συμφώνησε να αναλάβει τη Λέστερ ο Κλαούντιο Ρανιέρι είχε την προνοητικότητα να ορίσει στο συμβόλαιό του κάποια μπόνους που σύντομα θα τον κάνουν ακόμη πιο πλούσιο.

Αν και πρωταρχικός στόχος των «αλεπούδων» ήταν η αποφυγή του υποβιβασμού, ο Ιταλός προπονητής φρόντισε να μπουν πριμ για κατάκτηση τίτλου και όχι μόνο.

Όπως αποκαλύπτουν οι Times, εφόσον η Λέστερ-που χρειάζεται τρεις βαθμούς στα τρία εναπομείναντα ματς-κατακτήσει τον τίτλο στην Premier League, ο Ρανιέρι θα εισπράξει αυτομάτως ένα μπόνους 6,4 εκατ. ευρώ!

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Στη συμφωνία του προβλέπεται πως θα εισπράξει 128.000 ευρώ για κάθε θέση παραπάνω από τη 17η που θα πάρει η ομάδα του. Εφόσον η Λέστερ τερματίσει πρώτη το ποσό αυτό θα ξεπεράσει τα 2,1 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ποσά αυτά είναι μεγαλύτερα από το συμβόλαιο του Ρανιέρι, το οποίο είναι τριετές και προβλέπει αποδοχές 1,9 εκατ. ευρώ το χρόνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected