Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Διαγόρας Σεβαστής – ΦΑΣ Νάουσα 2-1

DSC_0602 DSCN0129

Την τελευταία τους ευκαιρία για τεστάρισμα των δυνάμεων τους ενόψει των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, είχαν Διαγόρας Σεβαστής και ΦΑΣ Νάουσα στο γήπεδο του Βατάν στην Κατερίνη.

Οι “πράσινοι”, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Πιερία, θα αγωνιστούν σε έναν εξαιρετικά δύσκολο όμιλο, με αντιπάλους τους ΑΟ Σελλάνων Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας και Ηρακλή Βόλου ενώ οι Ημαθιώτες θα τεθούν αντιμέτωπο με τον Αλμωπό Αριδαίας, το Πάικο Γουμένισσας και το Στρατώνι Χαλκιδικής.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να αγωνιστούν στο επίπεδο που επιτάσσει η μεγάλη πρόκληση των επερχόμενων μπαράζ. Ο Διαγόρας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη της άμυνας του ΦΑΣ και με δύο γρήγορα τέρματα των Χρυσόπουλου και Ποτουρίδη, πήρε σημαντικό προβάδισμα μόλις στο 19ο λεπτό.

Το αρχικό σοκ για τους φιλοξενούμενους, διαδέχτηκε η άνοδος της απόδοσης που είχε ως αποκορύφωμα τη μείωση του σκορ στο 33′, όταν ο Λαμπριανίδης έκανε τη σέντρα από τα πλάγια και ο Καφές με κεφαλιά “έγραψε” το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ημαθιώτες παρουσιάστηκαν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, έφτασαν κοντά στο γκολ με σουτ των Ουέλινγκτον και Λαμπριανίδη και σε γενικές γραμμές είχαν περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή τους.

Πλέον, οι δύο ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της πρεμιέρας την Κυριακή 15/5, με τον Διαγόρα να υποδέχεται στην έδρα του τον Ηρακλή Βόλου και τον ΦΑΣ Νάουσα να ταξιδεύει στην ανατολική Χαλκιδική για να αντιμετωπίσει το Στρατώνι.

Η σύνθεση των φιλοξενούμενων :

Ιωακειμίδης, Συμπεθέρης, Ηλιάδης, Μουσικάκης, Περηφανόπουλος, Λαμπριανίδης, Αβραμόπουλος, Πατατούκας, Μουρίκι, Ουέλινγκτον, Καφές. Αγωνίστηκαν και οι Βλαχοδήμος Α., Σαρηγιαννίδης, Τασιώνας, Δίντσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected