Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εντυπωσιακή ανατροπή από την Σάντερλαντ, έριξε στο καναβάτσο την Τσέλσι! (vid)

_89627580_maticputschelsea2-1aheadΗ Σάντερλαντ με ασύλληπτη ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά στην επανάληψη «γύρισε» το παιχνίδι με την Τσέλσι (3-2) και θέλει μία ακόμα νίκη για να σωθεί και μαθηματικά!

Αφού το πέτυχε κι αυτό ο Σαμ Αλαρντάις, δεν θα πέσει ποτέ! Ο άνθρωπος που δεν έχει υποβιβάσει ποτέ ομάδα, μολονότι αρέσκεται στις επικίνδυνες αποστολές, το πέτυχε κι αυτό! Το πέτυχε με ήρωα, ένα παίκτη που από πολλούς θεωρήθηκε «τελειωμένος». Ο Ζερμέιν Ντεφόε έφτασε τα 15 γκολ στην σεζόν και προσυπέγραψε ακόμα μία τεράστια κατάθεση ψυχής από την πλευρά της Λέστερ!

Μολονότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από τα γκολ των Ντιέγκο Κόστα (14’) και Μάτιτς (45’), οι «μαύρες γάτες» είχαν το ψυχικό σθένος να αντιδράσουν. Ισοφάρισαν αρχικά με φωτοβολίδα του Καζρί (41’) και στην επανάληψη «γύρισαν» μέσα σε τρία λεπτά των ματς με τέρματα των Μπορίνι (67’) και Ντεφόε (70’) που απογείωσαν την ένταση στο «Στάδιο του Φωτός».

Με το ηρωικό 3-2 που έμεινε ως το τέλος, η Σάντερλαντ προσπέρασε την Νιούκαστλ (έχει κι ένα ματς λιγότερο) και πλέον θέλει ακόμα μία νίκη στα δύο ματς που της απομένουν με Έβερτον και Γουότφορντ για να πανηγυρίσει κάτι που στο τέλος της σεζόν έμοιαζε αδιανόητο!

δείτε το βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected