Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύδνα Κίτρους – Νίκη Βόλου 4-1

DSC_0079Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο χθες η Πύδνα διέσυρε στο Κίτρος την ιστορική Νίκη Βόλου με 4-1 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τα εντός έδρας παιχνίδια της στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Απ. Στύλου ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Η Πύδνα έκανε φοβερή εμφάνιση και έδειξε ότι θα είναι πανέτοιμη για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 9′ ο Βέργος εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Αλυσανδράτος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε σωτήρια.

Στο 17′ ο Ραπτόπουλος εκτελεί φάουλ ο Στούκας αποκρούει προσωρινά και ο Μακράκης στέλνει την μπάλα στα δίκτυα για να κάνει το 1-0.

Στο 29′ ο δραστήριος Ελευθεριάδης με ωραία ενέργεια γύρισε την μπάλα στον Ιορδανίδη που επιχείρησε κοντινό σουτ πλασέ αλλά ο Αλυσανδράτος έδιωξε με τα πόδια εξουδετερώνοντας τον κίνδυνο.

Στο 35′ Ραπτόπουλος απο ευνοϊκή αντι να “κρεμάσει” τον τερματοφύλακα Στούκα, γύρισε την μπάλα στον Πετρουζέλη αλλά επενέβησαν σωτήρια και έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 40′ ο Κόλα της Πύδνας θα βγάλει μπαλιά στον Καμπλιώνη που επιχειρεί δυνατό με το Αλυσανδράτο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 56′ ο Κόλα για τους γηπεδούχους απο τα πλάγια θα βγάλει παράλληλη σέντρα,η μπάλα θα βρεί το χέρι του Μέτσε και η Πύδνα κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Πετρουζέλης με εύστοχο κτύπημα κάνοντας το 2-0.

Στο 75′ ο αεικίνητος Χρήστος Ελευθεριάδης(πρώην παίκτης του Πιερικού) πιάνει δυνατο σουτ η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών,βρήκε το χέρι του Δημητρίου και οι Βολιώτες κέρδισαν πέναλτι,που εκτέλεσε εύστοχα ο Κόλα που νίκησε τον Αλυσανδράτο και μείωσε σε 2-1.

Στο 83′ ο Ελευθεριάδης γύρισε στον Ματθαίο που έπιασε το πλασέ αλλά και πάλι ο Αλυσανδράτος μπλόκαρε σωτήρια.

Στο 87′ ο Καμπλιώνης έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Παυλίδης με σουτ πλασέ έγραψε το 3-1.

Στο 90′ ο Κυπαρίσσης απο τα αριστερά επιχείρησε σέντρα και ο Καμπλιώνης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Συνθέσεις

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Στύλος): Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Κόλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Καμπλιώνης, Δήμας, Ραπτόπουλος (60’ Παυλίδης), Μακράκης (85’ Χάμος), Γελαδάρης (78’Κυπαρίσσης).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ξηροφώτος): Στούκας, Αλεξανδρής, Αναστασίου, Χολέβας, Ναουμίδης, Τσορμπατζίδης (70’ Ματθαίου), Ελευθεριάδης, Βέργος, Κόλα, Ιορδανίδης, Μέτσε.

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected