Κατηγορίες
Super League 1

Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του ονόματος της SKODA Ξάνθη (photos)

Χωρίς τίτλοΤο Skoda θα είναι σύντομα παρελθόν από το όνομα της Ξάνθης, ένα διαζύγιο που έρχεται μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Ήδη μάλιστα ξεκίνησαν οι σχετικές διεργασίες και όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ όπου αγωνιζόταν η ομάδα μέχρι να μετακομίσει στα Πηγάδια, ήδη το Skoda έχει… ξηλωθεί από την εξέδρα.

Για την ακρίβεια, στην λέξη Skoda βάφτηκαν με πράσινη μπογιά τα άσπρα καρεκλάκια που σχημάτιζαν τα γράμματα «S», «K» και το τελευταίο «Α» ενώ το «D» μετατράπηκε σε «Ο» και το προϋπάρχον «Ο» με την κατάλληλη διεργασία έγινε «Α» έτσι ώστε πλέον να σχηματίζεται η λέξη «ΑΟ Ξάνθη», η ιστορική ονομασία της ομάδας δηλαδή.

Όλα αυτά έγιναν την περασμένη εβδομάδα μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπη Χατζημεστή και με την πολύτιμη βοήθεια του Χουσεϊν Τσιτάκ, που αποτελεί έναν από τους ακούραστους εργάτες της ομάδας της Skoda Ξάνθη επί πάρα πολλά χρόνια, αφού βρίσκεται κοντά της από το 1980 έχοντας ζήσει πολλές χάρες αλλά και πίκρες από τα πέτρινα χρόνια μέχρι σήμερα. Η μετατροπή κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν και χρειάστηκε να διατεθούν αρκετές εργατοώρες αλλά και χρήματα για τα σχετικά μεροκάματα από τον Χατζημεστή, προκειμένου να επέλθει αυτή η αλλαγή.

Η αλλαγή όπως γίνεται αντιληπτό σχετίζεται και με τις επικείμενες ανακοινώσεις. Έναν χρόνο πριν από το επίσημο διαζύγιο της Skoda με την Βιαμάρ, που έγινε γνωστό πέρυσι τον Μάιο, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι τις προσεχείς ημέρες ο Χρήστος Πανόπουλος θα προχωρήσει και επίσημα στην αλλαγή του ονόματος της ομάδας και την απεμπλοκή του από το Skoda, κάτι βέβαια που θα πάρει καιρό ακόμα και στον ίδιο να το… συνηθίσει.

Οι διαρροές αναφέρουν ότι το νέο όνομα θα είναι το… παλιό, ΑΟ Ξάνθη χωρίς ενδιάμεσα χορηγούς που θα σπονσοράρουν την ομάδα, εκτός φυσικά και αν μέχρι τις ανακοινώσεις υπάρξει κάποια μεγάλη έκπληξη. Με βάση αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ήδη επήλθαν οι πρώτες αλλαγές στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ, μιας και ο Μπάμπης Χατζημεστής ήθελε να υπάρχει το ιστορικό όνομα της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες μπαράζ που θα δώσει ο Ορφέας για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, αρχής γενομένης από την προσεχή Κυριακή.

Όπως προαναφέρθηκε, οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και οι φωτογραφίες του ThrakiSportS είναι αποκαλυπτικές για το πώς το Skoda Ξάνθη μετατράπηκε σε ΑΟ Ξάνθη στις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου της ομάδας…

περισσότερες φωτογραφίες στο thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected